Jump to content
php.lv forumi

Problemas ar hostingu


lizard

Recommended Posts

Sveiki, Shtele tada stav man majas videjs kompis, kurhs man par serveri uzinstelets nu bsd ftp lighttpd nu ka vajag, un es hosteju lapas, nu tas lapas ir trakeri! Papildus ienakumi netraucee nevienam. Bet man viens klients reals rij serveri, Kr4 Kad ieslegta vinja lapa idle 0 un vis bremze, bet kad izslegta un griezhas tadi pashi 2 trakeir ka tas tad idle ir 80~ nu kr4 sanak ta ka vinjam lapa rij 10x vairak ka citi 2 trakeri kursh no vinjiem lielaks! Es shim saku lai aksts sataisa savu ljevo kodu nu cik var, jaunus klientus nevar njemt hostet bet shamais stulbs neko nesaprot! Nu jautajums tads, ka lai paskatas kura lapa cik ed resursus un kursh php lapa ed cik. Nu ta lai redzetu lidz faila precizitatei cik ed viss! Un vai lighttpd ir iespejams sistemas resursus sadalit pa lapam, nu tipa domeniem? Bushu pateicigs ja palidzesiet :)

Link to comment
Share on other sites

Nu a kur ir problēmas? Līgumu slēdzot netika aprunāts (rakstiski), ko varēs un ko nevarēs hostēt? Ja netika, tad tā nav viņa problēma, ka tu nespēj nodrošināt attiecīgu serveri, kas spēj pavilkt viņa skriptus. Tā ir tava problēma, ka serveris lēns.

Link to comment
Share on other sites

bubu, par kadu ligumu iet runa, nek tada man, baigi man 4 lapam vajag kadu liegumu, vienakrshi lieka kaste bija izdomaju uzlikt, kvalitate ir laba vis ka vajag vienakrshi tur sckripti dzekam ka vaks vienakrshi. Nu piedod man ja celerond D 2.5 GH nevelk 1 pieprasijumu sekunde, tad nu nezinu!

Link to comment
Share on other sites

es ar gribu hostēties bez līguma!

kamēr 'klienti' nesataisīs lielas ziepes, tikmēr jau varbūt ar vienalga (cerot ka neviens neprasīs nodokļus maksāt), bet kad es kaut ko lielu un ļaunu sadarīšu... tad kā pierādīsi ka tas biju es? teikšu ka savus log failus pac esi saraksījis un sien man te bumbas, un vispār, Tevi pirmo reizi redzu :)

Link to comment
Share on other sites

Nu tiri teoretiski, izdzesishu tavus datus, un es neko neziu.. Bet dotaja gadijuam es vel stradaju likuma robezhas, shaja gadijuma shadamana izdariba skaitas ligumdarbs kas par kko man maksa, neskatoties uz nosaukumu pashu papiru nevajag!

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...