valchers Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Sveiki, es meklēju kādu kas bez maksas ir spējīgs hostet manu Bittorent trakeri, viss jau ir gatavs, trakeris jau strāda uz mana paša PC 2 nedēļas, bet es nespēju viņu turēt, ja kāds ir kas varētu turēt tad sakiet, vai arī iesakiet kādu bezmaksas web hostu(LV vai ārzemju) kur es viņu varu uzlikt un viņš ātri darbosies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Atvainojos par offtopiku, bet vai tev pašam nešķiet smieklīgi tas, ko tu prasi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted July 23, 2006 Author Report Share Posted July 23, 2006 Ne, jo man ta ir nopietna lieta, vēlos paturet BT Trakeri un man steidzami jaatrod kads bezmaksas hosts vai kāds kas spēj hostet Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 kas ta nu, mamma nelauj kompi turet ieslegtu 24/7 ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 ...man ta ir nopietna lieta... Kādā ziņā nopietna ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 (edited) meibii dzhekam truba netur, vai nu pc resursi pa maz .. :) + tas viss noteikti griezhas uz Win un bezmaksas hostingu diez vai atradiis ... latvijaa! bet ja tev nebuutu slinkum, un buutu sajeega kaa izmantot search iespeejas, sen jau butu atradis! :P Edited July 24, 2006 by Klez Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted July 24, 2006 Author Report Share Posted July 24, 2006 Esmu atradis visādus ārzemju, bet viņiem velkas kā sūds un tāds atkal man neder, ja kāds var ieteikt kādu labu, ātru arzemju hostu tad lūdzu pasakiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Vai nešķiet, ka ātrs un bezmaksas ir grūti savienojami jēdzieni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted July 24, 2006 Author Report Share Posted July 24, 2006 Ja ir, bet varbūt ir kautkas neparāk lēns un daudzmaz ātrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Analgiins Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 eclub.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Analgiins, vinjam tak SQL ar vaik :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Klez: kur tas prasīts? Es gan tādu prasību neredzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
direktors Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 trakeris bez sql? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Un kāpēc ne? Bittorrent protokolā nekas nav teikts kādam jābūt trakerim, tur tikai ir specificēts viņa interfeiss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldy Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 čau es meklēju kas manu turpmākos mēnešus, līdz gada beigām, par pilnīgu velti no rītiem aizvedīs līdz darba vietai un vakarā atvedīs atpakaļ. Apsolos nākamgad sameklēt citu **** kas to darīs, a to zb jau ar savu auto braukt un pašam stūrēt vēl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts