Jump to content
php.lv forumi

Cik varētu maksāt šādu lapu uztaisīšana?


malva

Recommended Posts

kavlitāte - individuāli, ir labi freelanceri un sliktas firmas, kā arī labas firmas un slikti freelanceri. vislabāk pasūtīt tur kur jau kāds pazīstams veiksmīgi taisījis lapu, vismaz pašam būs drošības sajūta ka būs labi.

 

pie freelancera gan jau ka būs lētāk, bet retais freelanceris tik piesūtīs grāmatvedībai derīgu rēķinu.

Edited by v3rb0
Link to comment
Share on other sites

Pasūtītajam uztaisa "algas pielikumu", tas skaidrā/pārskaita frīlančeram.. viss ir likumīgi...

 

Firmā pa kārtu dārgāk būs... Ja būs lēti, značit tie tik ņemās ar sīkajiem webiem un parasti tas ir konvejera darbs... kas būs tas būs... ja gribēsi ko specifisku, firma uzreiz paceļ cenu.. Ar frīlančeri tas jau ir pamatā - spec. pasūtījums.

Link to comment
Share on other sites

Varbūt varētu par tām cenām kādu informāciju, jo paskatoties firmu lapās liekas, ka bez 100 latiem cauri netikšu, bet savukārt šur tur forumos lasīts, ka arī par pāris desmitiem latu var uztaisīt lapu.

Dotajos piemēros ir apmēram tik daudz informācijas, cik man vajadzētu lapā, un kā izskatās man arī daudz maz patīk.

Link to comment
Share on other sites

vel ir atkariigs vai dizains ir jau gatavs vai nav

kas to taisiis profesonaals webdizaineris (nevis progammetajs, bet makslinieks) , vai kur citur...

 

vai ir pamatkoncepcija vai nav...

edit: profesonaals dizains jau var buut paari par 100LS (nu parasti ap 50LS)

(saliksana arii ap 100LS (nu arii var buut mazaak/vairaak)

---

Protams ja grib labi un kvalitatiivi... tad ap 200LS jarekjinaas...

Edited by Grey_Wolf
Link to comment
Share on other sites

Es iedošu lapas veidotājam savu logo un bildītes, ko salikt lapā. Man vajag, lai ir dažas sadaļas, piem., par mums, pirts, banketu zāle, sporta laukums, kontakti, zem kurām ir neliela informācija par to un bildītes.

Jāsaliek tas viss smuki kopā, gribu, lai veidotājs piedāvā kādas skices, kā varētu izskatīties tā lapa.

 

varbūt kāds var uzmest aci tiem piemēriem un pateikt, cik par tādiem varētu prasīt, jo šīs lapas un vēl dažas citas es domāju parādīt tam meistaram kā piemēru, kādu es gribētu.

Edited by malva
Link to comment
Share on other sites

sākot no Ls200 (firmā). Skatoties cik daudz informācijas, cik valodas vajadzīgas, vai ir nepieciešama satura vadības sistēma u.t.t. Cena var izaugt līdz ~400Ls.

 

Firmā būs labums tāds, ka būs līgums ar garantijas periodu kā arī visas formālās lietas būs vienkāršākas. Protams paŗsvarā arī firmām ir atstrādāti web - saitu dzinēji un arī izstrāde notiks ātrāk, jo pie projketa strādās vismaz 2 cilvēki - dizaineris un programmētājs.

 

Nu jā tāda www.gliemeznica.lv, kas dizaineri nav redzējusi, maksās Ls60, bet tad ja vajadzīga ir tāda lapa, tad ir jāgriež jautājums savādāk, nevis, ko gribam iegūt no izveidotās web-lapas, bet cik esam gatavi maksāt par web-lapu, lai tikai tā būtu.

 

Skopais maxā 2x! ;)

Link to comment
Share on other sites

Nu skaidrs par gliemežnīcu, bet, piemēram, turbas ir dizaineri redzējušas? Tā man no tām 3 patīk vislabāk.

 

Un vēl: mājas lapu vajag, lai meklētājos starp viesu namiem var atrast arī manējo, tāpat arī kontaktu lapās, lai ir ne tikai pliks info, bet arī saite uz mājas lapu, kur interesents var sīkāk iepazīties ar pakalpojumiem, kā ir pasūtītāji, kas pirms braukt pie mums labprāt redzētu kaut vai bildēs, kā te izskatās.

Edited by malva
Link to comment
Share on other sites

1. no sākuma izdomā kāpēc tev to mājas lapu vajag un cik tu ar to gribi nopelnīt, jo mājas lapa ir tādi pati reklāma kā TV, radio, vai kādā citā katalogā. līdz ar to, ja skatamies no biznesa viedokļa tad jo vairāk gribam nopelnīt jo vairāk vajag izdot tādad secinājumus izdari pats

 

2. un daudzi no jums būtu ar mieru taisīt lapu pa 100 - 200 Ls? Ņemot vērā to ka ir jādod garantija vismaz 3 mēneši uz BEZMAKSAS kļūdu labošanu un pluss vēl viss pārējais čakars ar klientu.

Manuprāt gan labāk ir paņemt vienu darbu par normālu samaksu un uztaisīt to tiešām kvalitatīvi, nevis nedēļa uzcept 3 lapas par kurām pēc tam pašam kauns.

Link to comment
Share on other sites

ja dizainsj nau jaaziimee, un lapa ira konstanta, reslekteevi bez skripteeshanas paliidziibas un CMS, tad tie vareetu buut 50 LS +/-

 

bet ja jau gribi teiksim jaunumus likt iekshaa caur admin paneli, tad cena aug,

respektiivi cena veidojas: lapa + lapa + uzcenojums

 

2 lapa ir domaata administraacija, jo administraaciju ir `ilgaak` jaaraksta, jo tur vairaak dati jaatlasa,jaapaarbauda, jaapievieno ...

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...