Jump to content
php.lv forumi

malva

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

malva's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nu skaidrs par gliemežnīcu, bet, piemēram, turbas ir dizaineri redzējušas? Tā man no tām 3 patīk vislabāk. Un vēl: mājas lapu vajag, lai meklētājos starp viesu namiem var atrast arī manējo, tāpat arī kontaktu lapās, lai ir ne tikai pliks info, bet arī saite uz mājas lapu, kur interesents var sīkāk iepazīties ar pakalpojumiem, kā ir pasūtītāji, kas pirms braukt pie mums labprāt redzētu kaut vai bildēs, kā te izskatās.
  2. Es iedošu lapas veidotājam savu logo un bildītes, ko salikt lapā. Man vajag, lai ir dažas sadaļas, piem., par mums, pirts, banketu zāle, sporta laukums, kontakti, zem kurām ir neliela informācija par to un bildītes. Jāsaliek tas viss smuki kopā, gribu, lai veidotājs piedāvā kādas skices, kā varētu izskatīties tā lapa. varbūt kāds var uzmest aci tiem piemēriem un pateikt, cik par tādiem varētu prasīt, jo šīs lapas un vēl dažas citas es domāju parādīt tam meistaram kā piemēru, kādu es gribētu.
  3. Varbūt varētu par tām cenām kādu informāciju, jo paskatoties firmu lapās liekas, ka bez 100 latiem cauri netikšu, bet savukārt šur tur forumos lasīts, ka arī par pāris desmitiem latu var uztaisīt lapu. Dotajos piemēros ir apmēram tik daudz informācijas, cik man vajadzētu lapā, un kā izskatās man arī daudz maz patīk.
  4. Piemēri: www.ainavas.lv www.gliemeznica.lv www.turbas.lv Kādi ir + un - pasūtot lapu firmā un pasūtot kādam privāti? Paldies par atbildēm!
×
×
  • Create New...