klava Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Man ir domens sk8.lv un es gribu izveidot piemeram hub.sk8.lv uz manu ip Kaa to var izdariit man nav ne mazakas jausmas =[ =[ Vareetu kads iedodt kadu tutorialu vai siki pastastit. Dzirdeju ka vajag kautkadu bindu nu es taaadu atradu un nemaku uzlikt un nokonfigureet Plz palidziet Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Pieņemu, ka lieto Apache webserveri: http://httpd.apache.org/docs/2.0/vhosts/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
klava Posted June 24, 2006 Author Report Share Posted June 24, 2006 nelietoju apache nu man ir lapa sk8.lv un es gribu izveidot hubu nu protams es to esmu izdarijis un girbu lai huba konekts butu hub.sk8.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Ak hubi atkal.. Torrent trakeri uz torrent.sk8.lv arī pie reizes negribēsi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klava Posted June 24, 2006 Author Report Share Posted June 24, 2006 nu a kas uzreiz nu gribas normlau hubu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyD Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 a šubu negribi? :)~ Hubu tu vari izveidot caur PtotaX vai kaa vinju tur sauca. hub.sk8.lv buus DNS tavam hubam. www.google.lv palidizees atrast tev to Ptotax .. :)~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
klava Posted June 24, 2006 Author Report Share Posted June 24, 2006 nu man jau ir sen hubs apmeram kadu menesi bet man hubs ir uz no-ip.org Man ir domenes sk8.lv un velos uztaisit hub.sk8.lv Nu plz vai tiesham neviens nevar palidzeet ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 os kaada ? linux ? windows ? win = integreets dns (2003) linuxim bind. google ir tava sabiedrotaa :) es ar gribu daudz naudas un neko nedariit :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 nu paga, man liekas, ka dzheks nezin, ka jaasuuta veestule dns@nic.lv . Kur noprki, tur arii taalaak daries. Tak vajadzeeja noteikumus lasiit, tur bija mineets, ka nic.lv pashi uztur 5 ierakstus par briivu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaitisRR Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 Nu gan... vaita nevar pusim paliidzet ? nu te ir viens softinsh ar ko var radit un parskatit , administret subdomenus, primitivs un viegli saprotams... Te Ja neapmierina manis piedavatais softinsh megini pameklet google ko lidziigu.... mekle ar nosaukumu dns servers vai tml ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
savejais Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 (edited) Nu bāc. Jūs lasīt nemākat? Viņam sk8.no-ip.org vietā vajag hub.sk8.lv laikam NICā to varēja. Edited June 27, 2006 by savejais Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 (edited) Vairāk jau izskatās, ka Tu pats lasīt nemāki. Cilvēki jau atbildēja kā. Edited June 27, 2006 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts