Jump to content
php.lv forumi

savejais

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by savejais

  1. Sveiki. Veidojot skriptu aizķēros pie vienas vietas, proti - datuma pārbaudīšana mysql laukumā. Ja datums ir vecāks par nedēļu, tad kādā citā laukā jāieliek cita vērtība (piem.3) Kā lai to dabū gatavu?? Paldies jau iepriekš.
  2. Sveiki. Ir viens neatrisināts jautājums. Ir texta fails ar rindiņu bank=cipari, vajadzētu kādu skriptu kas varētu attiecīgu skaitli pieskaitit tiem cipariem, teiksim 100. Any ideas? Neko nevaru izprātot. Paldies jau iepriekš.
  3. Iekš task manager konkrētā procesa lietotājs uzrādas kā SYSTEM, vai tas ko maina? ā, un tiek laists servera exe pa taisno, nav šortkata, nav arī parametru savādāku. Testam izmantojam šādu kodu: <?php exec('C:\kkkas\kkas\serveris.exe'); echo 'Process palaists'; ?> bet process ir task managerī un ieiet serverī nevar ;/
  4. Lieta tāda, kad palaižot spēļu serveri (mēģināts ar 3 dažādiem spēļu serveriem) ar exec() / shell_exec() funkciju, serveris.exe loģiski, kad tiek palaists un pie procesiem uzrādās, bet šaize ir tur, kad pie šī servera nevar pieslēgties. Palaižot serveris.exe ar dubultklikšķi, loģiski, kad serveris palaižās un viss ir kārtībā. So ir kāda iespēja ar php palais šo serveris.exe kā tas tiktu izdarīts ar vienkāršu dubultklikšķi (atveras servera logs). Ceru kad sapratāt, par ko iet runa. :)
  5. Forši :] Forums laikam ir priekš tam lai paprasītu palīdzību un maksātu :]
  6. Man ir šāds skripts - http://paste.php.lv/5417 pa forumu salasīju lapu dalītāja skriptu. Tas bija domāts komentāriem, bet man vajag sadalīt tabulas lapās. Patreiz man ir šāds variants - for ($i=$no; $i<$lidz; $i++) { echo '<tr><td><a href="'.$x[1].'">'.$x[0].'</a></td><td>'.$x[2].'</td></tr>'; } Rindiņas ir 22-as, tiek izveidotas 2 lapas, bet katrā lapā ir pa 20 rindām. Vajadzētu būt, ka pirmajā 20 un otrajā 2-as. Kā lai tabulu sadala lapās? Ceru, ka palīdzēsiet.
  7. Kādreiz bija foršs skripts kur ir komentāru dalīšana lapās, bet nevaru vairs atrast :( Kādam nav aizķēries?
  8. Viss sanāca, paņēmu cucumber kodu un saliku ' vietā "
  9. OMG. Es nemaz neiedomājos ;D Paļdis sawlja Edit - tagad vispār nerāda to attēlu
  10. Tātad man ir koda gabals - fwrite($cikls, '<img src=\".$bilde." alt=\"FanoRiP\" />'; Kad izpildu kodu man izmet : Parse error: syntax error, unexpected ';' in C:\cmd.php on line 19 Esmu izmēģinājis visādus variantus, bet nesanāk izpildīt kodu bez kļūdām. Any ideas?
  11. Hmm, nez. T"atad ir fails db.txt, struktūra: Nosaukums|nosaukums.txt Nosaukums2|nosaukums2.txt Man vajag lai jams izprintē tikai nosaukumus (bez nosaukums.txt) un to nosaukumu uztaisa par linku (<a href="nosaukums.txt">Nosaukums</a>)
  12. Hargh, tas ir skaidrs, tad kā parādīt tikai nosaukumu arrayus?
  13. Kods man ir šāds: <?php $datubaaze = file("db.txt"); $infa = explode("|", $datubaaze); echo $infa[0] echo $infa[1] ?> Jautājums - kā parādīt visus arrayus manuāli tos neliekot? iekš db.txt glabājas nosaukums un links uz rakstu, piem.: Blabla|blabla.txt katrs raksts glabājas iekš sava TxT faila, man vajag lai no db.txt izvelk nosaukumu un tam pieliek <a> lai nokļūtu uz lapu kur tiek inklūdots txt fails.
  14. 4e4en - tad vieglāk ir uzlikt forumam augšā uzrakstu - ej uz googli! Priekš kam ir šis forums?
  15. savejais

    Mirror

    Pamēģini nevis $HTTP_HOST, bet $_HTTP_HOST
  16. ar $_POST tām adresēm nav nekāda sakara. Ar $_GET gan.
  17. Nopietni sakot, jautājumu nesaredzu. Tikai izsaukumus! :D
  18. Tulīt panesīsies fleims par IE un Firefox... :D
  19. Nu nez es jau darītu tā: index.php <?php setcookie("lng", "eng"); ?> un tālāk <?php if($_COOKIE["lng"] = eng) {header("Location: anglu_versija.php");} ?>
  20. to var izdarīt 100 ++ veidā ;)
×
×
  • Create New...