dd2 Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 Citas md5 aiziet labi , bet šis kautkā turās pretīm , nesanāk atkodēt varbūt var kāds palīdzēt? df62b7d29e934c4b9578d450b01aaa62 tnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 Vienīgais, ko vari darīt ir pilnā pārlase. Bet ja nohešotais strings ir 25 simbolu garš, tad tas tev vilksies pāris gadus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dd2 Posted June 20, 2006 Author Report Share Posted June 20, 2006 Nevajag taisīt muļķīgas QUOTEs (bubu) ne es domāju ka tur nevajadzētu būt vairāk par 8 simboliem , patreiz tiek pārskatīts no a-z , bet tik ilgi ietās;) domāju ka kāds var izpalīdzēt ātrāk, zinkā nahaļavu uzmest(+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 Pirmkārt md5 mēdz atkārtoties.. Otrkārt sāc ar minimālo garumu, kas ir formas prasībās (tipa parole, min 6 simboli, attiecīgi nav jārēķina līdz-6-simbolu permutācijas) un jāparlasa arī A-Z/0-9 un papildsimboli "_-@#!$%^&*" PS: hakot nav labi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dd2 Posted June 20, 2006 Author Report Share Posted June 20, 2006 (edited) Nevajag taisīt muļķīgas QUOTEs (bubu) Nja nedaudz no tevis teiktā jau izmantoju vienreiz , bet es nēģināju tikai mazos simbolus ,betz jebkādie specsimboliem un lielajiem burtiem , vnk mazos, bet laikam, lai uzrakstītu to vārdu vajag izmantot vainu caps lock vai kādu specials. jo tā nesanāk, 'Mēģināšu pēc ieteikuma uzlikt veco pc uz pāris dioenām lai pameklē varbūt sanāk ar pilnu simbolu klāstu Edited June 20, 2006 by dd2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 ne es domāju ka tur nevajadzētu būt vairāk par 8 simboliem , Un ja nu ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dd2 Posted June 20, 2006 Author Report Share Posted June 20, 2006 (edited) Nutad nez , ja būs 8 es tev 5LS;) Edited June 20, 2006 by dd2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 vii, bubu varees uzszaukt visam php.lv/f pa tulamoram katram un veel atpuusties Kanaarijaas paari nedeeljas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dd2 Posted June 20, 2006 Author Report Share Posted June 20, 2006 "kritap" tas tikai sākumam(= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 dd2 tev 9 gadi ? vai arii rakstiit nemaaki? flame off Link to comment Share on other sites More sharing options...
dd2 Posted June 21, 2006 Author Report Share Posted June 21, 2006 Nevajag taisīt muļķīgas QUOTEs ai zb , man ir 17gadi ! rakstit māku lame off pats Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Jautājums - vai tu nezini, ko nozīmē "flame off"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Viņš sačko angļu valodu, redz jamam jākreko md5 un obligāti jābūt klāt skatīties monitorā, kā garām paskrien ģenerētie kodi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemec Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 a kam tev to mistisko kombinaaciju vajag??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dd2 Posted June 21, 2006 Author Report Share Posted June 21, 2006 Nevajag atgadināt par "Nevajag taisīt muļķīgas QUOTEs" pats ļoti labi sapratu jau pirmajā reizē, cenšos iegaumēt, bet nu likās,ka tas ir nepieciešams. Lieta ap to flame nedomāju ka vajag runāt ja kāds nezin atver vārdnīcu;) Vismaz tnx par cenšanos palīdzēt tēmas jautājumās, esmu ticis līdz 8 simboliem pagaidām nekas neder. Atgādināšu visiem es nēesmu nekāds uberais hakeris, nelaužos ahujenajā mājaslapā, vnk vajag dabūt atbildi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts