Jump to content
php.lv forumi

softs dzelžu testēšanai ?


andrisp

Recommended Posts

Iesakiet kādu softu/softus ar kuriem var veikt hardware testēšanu. Man dators ir sācis jancīgi uzvesties (pie lielākas HDD noslodzes XP 'sasalst' uz ~1/4 sekundi regulāri utt, ļoti lēni pārslēdzas starp atvērtajām programmām utt ) un nevaru saprast kas par vainu, bet aizdoma, ka problēma dzelžu līmenī (Visticamāk HDD), tikai vajag atrast kur tieši.

 

Paldies

Link to comment
Share on other sites

Slinkums reinstalēt. Tev nepietiktu ar to, ja saku, ka man WinXP kā startējās 30 sekundēs (no power pogas nospiešanas līdz pilna dekstopa ielādei) pirms tā pusotra gada, tā arī tagad 30 sekundēs startējas?

 

Sliktumā neiet pa reizei format c un reinstall.
Nu tu gan āksts.
Link to comment
Share on other sites

Es šim izteikumam nepiekrītu ar visām četrām. Es piekrītu Paulinjsh teiktajam. Nevajag visādus mēslus pēc kārtas instalēt, un piedrazot sistēmas folderus, i nekādu problēmu nebūs. Kā jau saku, pēdējais reinstals bija man pirms pusotra gada. Toreiz pārinstalējos, jo mainīju cietos diskus. Pirms tam man arī tad vismaz veselu gadu, ja ne vairāk, XP stāvēja pilnīgi bez nekādām problēmām nepārinstalēts.

Link to comment
Share on other sites

bubu: nu un ko man dariit, ja skolai vajag uzlikt ta Oracle, ta Visual studio, ta veel kaut ko savajagas? neinstaleet tikai taapeec, ka - luuk - visupareizais bubu ir teicis - nevajag visādus mēslus pēc kārtas instalēt? esi reaals, ne jau visi dziivo taadaa askeetismaa

Link to comment
Share on other sites

KAC, to visu var instaleet, tik nevaig lai tie visi starteejas kompim iestarteejoties, kad vaik - piestartee, kad nee, tad nostopee :)

visual studio neko ljaunu nedara :P, tik visu lieko vaik apstaadinaat, ja resursi pa maz :)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...