andrisp Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Iesakiet kādu softu/softus ar kuriem var veikt hardware testēšanu. Man dators ir sācis jancīgi uzvesties (pie lielākas HDD noslodzes XP 'sasalst' uz ~1/4 sekundi regulāri utt, ļoti lēni pārslēdzas starp atvērtajām programmām utt ) un nevaru saprast kas par vainu, bet aizdoma, ka problēma dzelžu līmenī (Visticamāk HDD), tikai vajag atrast kur tieši. Paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 paarinstalee XP un, ja veel tad notiek tas pats, tad saac domaat par dzhelzhu mainju tikai. bet reinstalu XP ik peec ~3meeneshiem vajadzeetu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinjsh Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Muļķības par tiem ik pēc 3 mēnešiem. Es pc neesmu pārinstalējis kopš tā iegādes ~6 mēneši. Veco kompi vispār 3 gadus neesmu. Tas ir atkarīgs no tā kādus sūdus instalē un ko ar šamo dari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 3mēn? wtf. Man WinXP stāv jau pusotru gadu kā nepārinstalēts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Sliktumā neiet pa reizei format c un reinstall. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 a mok no putekljiem vaik tik iztiiriit ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 3mēn? wtf. Man WinXP stāv jau pusotru gadu kā nepārinstalēts. bechmark -> reinstall -> benchmark Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Slinkums reinstalēt. Tev nepietiktu ar to, ja saku, ka man WinXP kā startējās 30 sekundēs (no power pogas nospiešanas līdz pilna dekstopa ielādei) pirms tā pusotra gada, tā arī tagad 30 sekundēs startējas? Sliktumā neiet pa reizei format c un reinstall.Nu tu gan āksts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAC Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Sliktumā neiet pa reizei format c un reinstall. nu es gan shim izteikumam piekriitu. tas pat ir zinaatniski pieraadiits! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Es šim izteikumam nepiekrītu ar visām četrām. Es piekrītu Paulinjsh teiktajam. Nevajag visādus mēslus pēc kārtas instalēt, un piedrazot sistēmas folderus, i nekādu problēmu nebūs. Kā jau saku, pēdējais reinstals bija man pirms pusotra gada. Toreiz pārinstalējos, jo mainīju cietos diskus. Pirms tam man arī tad vismaz veselu gadu, ja ne vairāk, XP stāvēja pilnīgi bez nekādām problēmām nepārinstalēts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 format der, ja taisa low-level formaatu, citaadi vinjsh pilniigi neko nedod .. speeles un citi suudi aatri vien kompi piedrazo ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAC Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 bubu: nu un ko man dariit, ja skolai vajag uzlikt ta Oracle, ta Visual studio, ta veel kaut ko savajagas? neinstaleet tikai taapeec, ka - luuk - visupareizais bubu ir teicis - nevajag visādus mēslus pēc kārtas instalēt? esi reaals, ne jau visi dziivo taadaa askeetismaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 KAC, to visu var instaleet, tik nevaig lai tie visi starteejas kompim iestarteejoties, kad vaik - piestartee, kad nee, tad nostopee :) visual studio neko ljaunu nedara :P, tik visu lieko vaik apstaadinaat, ja resursi pa maz :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 emm.. esmu instalējis (un atinstalējis) sev divas reizes oracli. Studiju kādas 3 reizes (dēļ vs2005 betas un express editona iznākšanas). Nekādu problēmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinjsh Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Piekrītu bubu.. Pēc tam, ja nepieciešams visu ar rociņu papildus izdzēšam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts