signis Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 Tā, šis ir jautājums uz iespēju apzināšanos. Problēma sekojoša. Web pārlūkam ir URL - http://kautkas.lv/?id=1&c=2 un es gribētu zināt kā man vislabāk tik vaļā no "&c=2", nu vai nav kautkādas funkcijas kas to vienkārši noņem, lai nevajadzētu forwardēt, vai meklēt savādākus risinājumus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 Man šķiet, ka tev vajadzētu mēģināt izteikties skaidrāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 A kas tur nav skaidrs? Vajag no urla izvākt c parametru ar tā vērtību. Viens variants - ar url_parse (vai parse_url) izvākt query daļu ārā. Tad explodēt pēc & simbola un izmest attiecīgo masīva elementu ārā. Tad savākt ar implode atpakāl query strignu un savienot urli atpakaļ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 ...lai nevajadzētu forwardēt... Es nesaprotu šo, līdz ar to arī nesaprotu, ko cilvēks vispār cenšas panākt, ja jau līdz šim viņs to dara ar "forwardēšanas" palīdzību (tā vismaz no teksta sapratu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 Nu es arī nezinu, kam viņam vajag šādu lietu izdarīt. Vai tas tev tik svarīgi? Bet to ko vajag izdarīt, viņš ir skaidri pateicis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 (edited) ok, enīvei, tavam risinājumam vēl pēc explodēšanas vajag masīvam palaist virsū regexpu, kas izdzēstu visu kas sakrīt, piem., ar /^c=.+$/ vai kautkā tā (regexp vēl pagaidām nav mana stiprākā puse). Edited April 2, 2006 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 Nevajag pa zvirbuļiem šaut ar lielgabalu. if (strpos($item, "c=")===0) { mest ārā } Link to comment Share on other sites More sharing options...
ohmygod Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 Amm, ja pareizi sapratu - nav vienkaarshaak vienkaarshak unset $_GET masīva elementu 'c' ? un tad $url='?'.join('&',$_GET); ??? Vai arī kko nesapratu jautājumā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 Ja urlis ir tekošās lapas, tad protams, ka kautkā tā ir vienkāršāk. Taču jautājumā tas netika pieminēts, tāpēc nevar zināt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 es arī nesapratu jautājumu... nekas nekur nav jāmaina... imo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts