Jump to content
php.lv forumi

signis

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by signis

  1. Cepuri nost, tiešām pavisam nost.
  2. Hola! Problēma ir sekojoša un pagaidām teorētiska. Vienkārši, varbūt kāds ir redzējis vai zin tās risinājumu. Ir viena tabula ar ierakstiem. Piemēram, preces. Viena prece, viena rinda. Otra tabula ar katras preces tagiem. Viens tags, viena rinda. Katrai precei var būt vairākas rindas (tagi). Vai ir kāds veids kā ar MySQL līdzekļiem veikli atlasīt tās preces kurām: *) noteikti ir tagi A, B, C *) tikai ir tagi A, B, C Ar PHP mācētu, bet interesē vai nav MySQL viltības šādai lietai.
  3. signis

    fonta izmērs

    ir ar css+js kaut kas taads iespeejams? nu ir defineets lauks, piem 200px kuraa mainaas teksts. ja teksts nelien 200px, tam tiek mainiits fonta izmeers. vai var kaa noteikt lien, vai nelien?
  4. redzēju jums te piemērus kā veidot no selekta xml failu, bet varbūt ir kāda klase, kas easy to izdara manā vietā?
  5. Delfin, var par so drusku siikaak? Vai resursu kur tas ir apskaidrots?
  6. signis

    Karte

    Drosi vien labs risinaajums taa Google map, ja kantoris ir civilizeetaa vietaa. Bet taa naacaas izmantot paarziimeeshjanu.
  7. signis

    Karte

    Kaada ir pieredze, likumdosana un iespeejas? Vai varu ielikt Jaanu seetas karti officiaalaa web lapaa? Vai varbuut ir kaadi citi eleganti (un bezmaksas) risinaajumi, kaa klientiem laut noprast kur atrodamies? Signis/
  8. Ok, šajā gadījumā galveno uzsvaru uz XML nelieku. Bet atradu risinaajumu pats. Paldies par uzmaniibu. Izmantoju sajax freimworku un tur vajag php saakumaa noradiit headeri ar header()
  9. Droši vien ka easy one. Man bāzē ir sarakstīts windows-1257 dati un tad kad tos pumpēju caur XMLHttpRequest viņs man visu kropļo. Dalasījos ka XML defaultais formāts ir UTF8 un tiešām ja pārakstu iekš UTF8 savus datus, viss rullē, bet jautājums tik un tā ir aktuāls, vai ir kāds veids kā windows-1257 datus parādīt kā windows-1257 datus?
  10. divas skaitļu virknes kas nepaarklaajas *) 2 3 5 6 7 *) 4 8 9 1
  11. Vajadzīgs cilvēks kas mācētu (varētu) uzinstalēt un nokonfigurētu Slackware (Linux 2.6.18) webam domātās aplikācijas: *) mysql *) php *) perl *) pop, smtp (virtuāliem domēniem iekš mysql) Darbs būs attālināts un man to vajadzētu 1-2 nedēļas laikā. Samaksāt varētu par to visu ap 100ls. Kontaktēties - [email protected], vai 26434959
  12. signis

    URL edit

    Tā, šis ir jautājums uz iespēju apzināšanos. Problēma sekojoša. Web pārlūkam ir URL - http://kautkas.lv/?id=1&c=2 un es gribētu zināt kā man vislabāk tik vaļā no "&c=2", nu vai nav kautkādas funkcijas kas to vienkārši noņem, lai nevajadzētu forwardēt, vai meklēt savādākus risinājumus.
  13. signis

    OO termins

    cik es saprotu no php oo, tad klasei desas, funkcija desas izpildaas taisot new desas, vai tajaa funkcijaa desas nevar iepihaat singeltone?
  14. signis

    OO termins

    atvainojos. nee, nee, tas izkataas apmeeram taa. $class = null; class blablabla { function blablabla { if ($class<>null) {return $class} else { -- tur kautkaadas darbiibas } } } (lūdzu lieto bbtagus. bubu) un ideja ir tur, ka ja tu jau reiz esi to klasi atveeris, tad katrs naakamais new class, tev atgrieziis jau atveerto, ar visiem initzializetiem un uztaisiitiem mainiigajiem un visu stafu. tas vaards bija kautkas ar pattering, vai kautkaa taa.
  15. signis

    OO termins

    Zinu, zinu, ni tuda popal, bet izkritis man no praata tas termins, jo gribu atrast piemeeru kaadu php, kaa tas tiek realizeets. Se pat kur forumaa uzduuros kaadu laiku atpakal kaadam rakstam par to un realizeju perlaa, bet gribu tagad ieksh php. Varat aatri izliidzeet?
  16. man ir nomācis šāds jautājums, kā mūsdienās tiek nodrošināta versiju kontrole? paklausieties. piesēžos pie datora, paskatos, fui cik nesmuki izskatās tas cipars tajā web lapām, droši vien kautkāda kļūda, atveru citu web lapu, ielogojos, pasaku failam checkout, palaboju, atrodu sūrāko bagu un smaidot izlaboju. ieeju tajā pašā admina webā un iecheckoju, tajā brīdī tas kods palaižās produkcijā. un viss tas notiek unix videe. senos laikos ms videe bija taads riiks visual sourcesafe. vai man ir kaads risinaajums juusupraat?
  17. signis

    references

    Viss kārtībā. Man bija maldīgs priekštats par PHP referencēm un to nozīmi ekonomikas attīstībā. Izmantošu bez referencēm, kā ieteicāt un nebūs nekādas mainīgo definēšanas un pēc tam to padošanas. Paldies.
  18. signis

    Ģenetīvs

    ierakstīju suns, sanāca suna un nevis suņa
  19. Man ir saads kods: $parameter_array = array( 'lang' => 'lv', 'input' => "desas", ); $var = new variabli(&$parameter_array); Kaa man pareizi ir jaaraksta, lai es vareetu tajaas iekavaas uzreiz dabuut to parameter_array masiivu, nu tipa defineet vinu jau iekavaas, ieprieks to nedarot?
×
×
  • Create New...