Jackal Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Es beidzot laikam būšu sapratis kā uztaisīt to forumu bet vēl ir neliela problēma. Uzrakstiju shito rindiņu bet parāda erroru ka nav definēts $_GET $id = $_GET['id']; $kom=mysql_query("select `topicname`,`nickname`,`date`,`time`,`coment` from topic where `topic_id`='$id'"); Kāpēc viņš vispār jādefinē man liekas ka $_GET ir lidzīgs $_POST un $_POST man ir gājis vienmēr tāpat nedefinējot Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 (edited) Ja tev kodā ir $id = $_GET['id']; tad tev obligāti arī ir jāpadod tas id (?id=kautkas), lai nebūtu undefined taisi tā if(isset($_GET['id'])) { $id = $_GET['id']; } else { $id = 1; //Norādi kautkādu defaulto vērtību, vai arī vispār pārtrauc skriptu, vai dari jebko, ko tev gribas } Un vēl iespējams, ka tu esi izdarījis unset($_GET); Edited March 24, 2006 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
eglitis Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Short-syntax jaalieto. Kaadeelj 6 rindinjas, ja var iztikt ar vienu un aatraak saprast kas notiek? $id = (isset($_GET['id'])) ? $_GET['id'] : 1; Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 (edited) nezinu, man īpaši nepatīk tās short-syntax kontrolstruktūras Piem., ja man ir tāds kods kā tu uzrakstīji un es pēkšņi izdomāju, ka man vajag izpildīt vēl vienu fju, ja ID netiek padots ? viss jāpārraksta. Edited March 24, 2006 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 un vienu iekavu pāri var novākt, un atstarpes izmest :) $id=isset($_GET['id'])?$_GET['id']:1; dotajā piemērā, ja id nav, viņam vajadzēs redirectu uz kaut kurieni vai kādu error lapu rādīt, jo nebūs diez ko gurdri rādit kaut kādu defaulto topicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eglitis Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 un vienu iekavu pāri var novākt, un atstarpes izmest :) Var. Atkal seko teksts par kleitu meitu un zivi. c++ iekavu novākt nevarēja, no tā arī gribas viņu visur likt. Bet atstarpes palielina lasāmību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Nu gan. C++ var mierīgi bez iekavas tāpat kā php. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eglitis Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Man pieejamajā vidē neizdevās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Nezinu kāda ir tava pieejamā vide, bet borland/gnu/microsoft C/C++ kompilētājiem nevajag tās iekavas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyD Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Es beidzot laikam būšu sapratis kā uztaisīt to forumu bet vēl ir neliela problēma. Uzrakstiju shito rindiņu bet parāda erroru ka nav definēts $_GET $id = $_GET['id']; $kom=mysql_query("select `topicname`,`nickname`,`date`,`time`,`coment` from topic where `topic_id`='$id'"); Kāpēc viņš vispār jādefinē man liekas ka $_GET ir lidzīgs $_POST un $_POST man ir gājis vienmēr tāpat nedefinējot Kā var nerādīt, ja adress barā nav padots id ??? http://adrese.lv?id=te_id Un tad skrien pakalj kodam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal Posted March 24, 2006 Author Report Share Posted March 24, 2006 Nu tagad es esmu uzrakstijis kaut ko shitādu bet tagad man vinjs neieliek vispār topiku if(isset($_GET['id'])) { $koment_id = $_GET['id']; } else { $koment_id = 1; } $kom=mysql_query("select `topicname`,`nickname`,`date`,`time`,`coment` from topic where `topic_id`='$koment_id'"); if(mysql_numrows($kom)==0)echo ""; Bet tad es tā padomāju ka arii topic_id ir jāliek kā mainīgais, jeb arii es kljuudos Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyD Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 if(mysql_numrows($kom)==0)echo ""; Apsties vai tur netruukst "_". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal Posted March 24, 2006 Author Report Share Posted March 24, 2006 Nee ar to viss kārtībā tam jāparādās ja laukus atstāj tukšus Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyD Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Laikam nesaprati, ko es teicu. ir mysql_num_rows, nevis mysql_numrows Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal Posted March 24, 2006 Author Report Share Posted March 24, 2006 Nu labi man laikam ar visu skriptu kaut kas nav kārtībā varbuut paskataties un palabojiet http://paste.php.lv/3503 man vienkārši neparādās topiks un rekur buus forma un php kas izvelk topikus citā lapa http://paste.php.lv/3504 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts