Jump to content
php.lv forumi

CMS


Robis

Recommended Posts

Sveiki!

Vai kāds man var steidzami pateikt kādu ļoti easy cms, kurš pie tam darbotos! Lai uzinstallēt to un uzlikt uz tā dizainu būtu max 1-2 h jautājums.

Nepieciešamās funkcijas:

1) Sadaļu izveide 2 līmeņos.

2) Mazs gallerijas modulītis vai vismaz iespēja to tur izveidot

3) Satura ievade sadaļās, vēlams ar TinyMCE (vismaz iespēja to tur ielikt)

4) iespējas ielikt saturu publiskajā pusē divās valodās, arī sadaļu nosakumus - vairākvalodība.

 

Viss!!! Galvenais, lai admins būtu very easy un jebkuram jūzerim saprotams!

 

Manuprāt vienkāršākais cms, kāds mūsdienās reāli var tikt izmantots!!!

 

Vai kāds man var iedot vai nu savu vai linku uz kādu tādu cms? (atlīdzība par to nekāda - tāda cms izveide no 0 ir max 2 dienu jautājums vienam programmētājam) - problēma tāda, ka man to vajag steidzīgi, lai nekavētu darbu.

Link to comment
Share on other sites

normāls tips vispār, tā kā tas ir divu dienu darbs tad neko par to negribu maksāt bet iedodoet man to par velti

ROBI - progrmmētājs 2 dienās pelna 50 - 100 Ls vismaz, un ja jau tādu CMS pēc taviem vārdiem ir tik vienkarši uztaisīt tad ko pats nedari

Link to comment
Share on other sites

nu kaaa, robis no php neko njeeedz, vinsh tik maak visus aplikt un gudri runaat ... taapeec ar vinjam to vaig "steidzami" un protams pa briivu. cilveeks kas kko saprot, to var 2 dienaas uztaisiit , bet taaa kaa robim shvaki ar saprashanu, tad vinjam tas buutu jaadara nedeelju vai divas ...

P.S taas tik manas domas :)

Edited by Klez
Link to comment
Share on other sites

Njaa, visi te komercializējušies... Slikti, ka gandrīz neviens vispār nesaprata, ko es te prasu - es prasu opensource cms, vai tas būtu jūsu vai kāda cita veidots - man vienalga. Man pašam ir izveidots savs cms, diemžēl, tas nav tik vienkārš - man šai gadījumā vajadzētu ļoti vienkāršu - sadaļa->parasts saturs (tinymce) - ar adminu, kur var ielikt šo saturu sadaļās un ielādēt bildes un tas viss vairākvalodīgi - viss - elementārāks cms būt nevar. Un varu es ar to uztaisīt pa 2 pilnām dienām, diemžēl man šo dienu nav :(

Link to comment
Share on other sites

a es nesaprotu ar ko atšķiras vienkāršs CMS no nevienkārša, ja viņi abi veidoti uz module based sistēmas?

 

un šāda cms izveide pat neprasa 2dienas, ja ir gatavas iestrādes (cik pēc Robja vārdiem var saprast tad tādas ir). pāris stundu darbs un miers.

Link to comment
Share on other sites

hmnc:

Atšķiras ar to, ka šāds vienkārš modulējams cms klientam liekas šausmīgi sarežģīts :) fiška tāda, ka klients jau nesaprot ne, kas ir "modulis", ne kas - "stuktūra". Un nedod dies, kaut kas būs angļu valodā... Protams, var pielikt visam paskaidrojumus, bet klients neko vairāk par 3 pogām parasti zināt negrib - tipa, very user friendly admin, bet es uzskatu, ka pa tādu admin ir jāmaksā papildus - nemaz bieži nav tik viegli programmēšanas līmenī maksimālu ērtu un vienkāršu adminu realizēt.

P.S.

Pielauzu klienti taisīt uz manējā cms, viņai tikai admina dizains nepatīkot... :)) Nu, neko - būs jāpamaina nedaudz admina dizains :)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...