Jump to content
php.lv forumi

Kaa pareizaak?


seeder

Recommended Posts

shitais labs topiks saacies. es pats arii veel pie teibliem pieturos tiiri droshi vien slinkuma peec apguut ko jaunu. man vislielaakaa probleema liekas, ka uz dazhaadaam izshkjirtspeejaam staigaa visi bloki. ja nav slinkums, tad pastaastiet mazliet par to kaa veidot shaadas lietas. uz guugli nesuutiet, tur pats varu atrast, bet vienkaarshaak un patiikamaak jau ir izlasiit kaada aatru kopsavilkumu. pats citreiz izmantoju arii pozicioneeshanu, ja ir jau gatavs dizains, bet ir shis tas jaapieliek klaat un negribas jaukties esoshajaa jau, tad nu panjemu bloku un pozicioneeju esoshajam pa virsu, bet vienmeer vinsh peec tam ir staigaajis uz dazhaadiem paarluukiem/izshkjirtspeejaam.

Link to comment
Share on other sites

Kavacky: semantika nenozīmē tikai to, ka pozicionēšana notiek izmantojot css un divus.

Semantika nozīmē atbilstošos tagus atbilstošās vietās: strong, em - uzsvērumiem. table - tabulas datiem. dl, dd - definīcijām. ul, li, ol - sarakstveida saturam. u.t.t.

Link to comment
Share on other sites

lai taisitu vairakiem browseriem ar vai bez tabulaam vienalga tev vajadzes pasham apskatiities, taa ka saac tik instaleet visus browserus ko vari uzlikt uz sava kompja.

 

bet ja tiesam jautajums par interneta mekletajiem un tabulas skatiisanos, tad jaa, uz googles un yahoo tabulas raadas bez gigantiskiem glukiem, pats no riita ar googli tabulas skatiijos ;)

Link to comment
Share on other sites

Pozicionēšanai nelietoju tabulas, un diez vai lietošu.

Un ja neiespringst par "pixel perfect" layout'u, tad var arī visiem broweriem diezgan vienādi uztaisīt.

23005[/snapback]

 

nu es domaaju div'u pozecioneeshanu, ne tabulu... tabulas nemaz nevajag pozicioneet, tik uztaisi tabulu, tabulaa saliec cik vien vajag rindas un koloonas, sagriez savu dizaininju, un samet iekshaa, bet to izdariit ar div ir diezgan sarezjgjiitaak, ne ta?

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...