ebw Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 ir radusies vajadzība pēc hosta, tepat latvijā (ar php, mysql utt., 100-200mb) nu tā līdz kādiem 30ls/mēn bet tā grūti pateikt kurš ir labāks, jo diezgan svarīgs ir stabilitātes faktors. itkā normals esot serveris.lv, ema.lv varbūt vēl kāds. kāds ir Jūsu hosts un vai viņš ir ok? paldies! gaidu atsauksmes ;) P.S. provideo.lv variet neieteikt, jo man sāk likties ka viņiem ir 80% downtime Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 Ne īsti mans, bet nu - http://www.deac.lv/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 deac - nav tas leetaakais, bet ja stabilitate ir par svariigu kriteeriju.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 lietoju ema.lv visiem saviem projektiem jau gadus 4 laikam vai 3. neatceros. problēmu nekādu. ja rodas tad zvans/meils šefam un viss tiek nokārtots. iesaku :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benvenuto Posted April 16, 2005 Report Share Posted April 16, 2005 serveris.lv ir suuds - vinji pat ftp nespeej nodroshinaat, piedaavaajot kaut kaadu totaali anaalu webisku kontrolpaneli. kaapeec gribi latvijaa tieshi? godaddy.com piedaavaa 500 mb par nieka 3.95$ meenesii. lv hostinga cenas ir uzskruuveetas liidz aarpraatam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebw Posted April 18, 2005 Author Report Share Posted April 18, 2005 ja jau es ņemtu hostingu sev tad droši vien kaukur ārzemēs, bet tas vajadzīgs firmai kurā šancēju. pašreizējais hostings baigi gļuko. bet nu apmeeram skaidrs. thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ohmygod Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 serveris.lv ir suuds - vinji pat ftp nespeej nodroshinaat, piedaavaajot kaut kaadu totaali anaalu webisku kontrolpaneli. 16505[/snapback] hmz, man viens projektinjsh meetaajas uz serveris.lv - ar FTP viss kedaas! Katraa zinaja vinjsh IR un pat darbojas! Tiek izmantots regulaari... gold.lv tagad kaut ko piedaavaa... ema.lv arii ir O.K. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benvenuto Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 hmz, man viens projektinjsh meetaajas uz serveris.lv - ar FTP viss kedaas! Katraa zinaja vinjsh IR un pat darbojas! Tiek izmantots regulaari...gold.lv tagad kaut ko piedaavaa... ema.lv arii ir O.K. 16622[/snapback] Es nesen vienam chomam paliidzeeju veidot vinja pirmo lapu (paaris meeneshus atpakalj), kuru vinjsh bija uzlicis uz serveris.lv - ftp iespeejas nebija. uz mailiem serveris.lv zeeniem kas pa lietu, kaapeec nav ftp, naaca visaadas debilas atrunas. pat ja ftp ir iespeejams, tad nesaprotu shaadu kantora attieksmi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmk Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 ema.lv diezgan leeni ver valjaa. bet serveris.lv ir 2x daargaaks, bet laikam veel suudiigaaks.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts