Runcis Posted July 2, 2018 Report Share Posted July 2, 2018 (edited) Meklējam papildus smadzenes un rokas, lai izstrādātu projektus ar pozitīvu binārlauku :) ZINĀŠANAS, KO SAGAIDĀM NO TEVIS Vismaz 3 gadu pieredze darbā ar PHP Pārzini HTML, CSS (tai skaitā SASS) un JavaScript Pieredze ar Laravel 5 vai kādu citu MVC ietvaru Ir pieredze darbā ar kādu no koda versionēšans rīkiem (GIT, SVN, Mercurial) Pamatzināšanas darbā ar Unix sistēmām PAPILDUS BONUSPUNKTI, JA IR IEPRIEKŠĒJA PIEREDZE API izstrādē un integrēšanā (oAuth, REST, SOAP, utt.) Darbā ar automatizētajiem testiem (unit, feature, integrācijas testi) Ar kādu no JavaScript ietvariem - Vue.js, Angular, React.js, u.c. Ar Continuous Integration and Delivery MĒS PIEDĀVĀJAM Pilna laika darbu birojā Daugavas krastā 5 min. gājienā no Latvijas Nacionālās bibliotēkas Tavām zināšanām atbilstošu atalgojumu Darbu ar vietājiem un ārzemju projektiem (Zviedrija, Kanāda un Šveice) Pieeju Laracasts un citiem mācību materiāliem Individuālo mācību budžetu, ko vari tērēt savu zināšanu pilnveidošanai Papildus brīvu 1. septembri, ja Tev ir bērni skolas vecumā Draudzīgu un profesionālu kolektīvu ar Latvijā labākajiem kolēģiem Gaidīsim CV, linkus uz Taviem pēdējiem projektiem un Github kontu (ja ir) uz renars@cubeystems.lv Edited July 2, 2018 by Runcis updated intro text Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leotard Posted July 2, 2018 Report Share Posted July 2, 2018 Surströmming jāpaliek zem klaviatūras. Ne galvassāpes, ne sausa āda vairs nebūs aktuālo problēmu sarakstā. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faks Posted July 2, 2018 Report Share Posted July 2, 2018 noskatoties vlogu man likas ka saksu pa zemi rāpot no smiekliem :)) loti sen esu bijis jums sutijis ja nekludos vel nirgajaties ... taka domaju es pass ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runcis Posted July 2, 2018 Author Report Share Posted July 2, 2018 1 minute ago, Faks said: noskatoties vlogu man likas ka saksu pa zemi rāpot no smiekliem :)) loti sen esu bijis jums sutijis ja nekludos vel nirgajaties ... taka domaju es pass ... Prieks, ka vlogs uzjautrināja - vasaras beigās gaidāma 2. sērija :) Atsūtīsi savu CV un portfolio vēlreiz? Neatminos, ka kādreiz būtu par kādu ņirgājušies :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted July 2, 2018 Report Share Posted July 2, 2018 Ja varētu kodēt uz melnā fona, tad padomātu, žēl. @briedis labs kandidāts, kodē uz baltā fona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runcis Posted July 2, 2018 Author Report Share Posted July 2, 2018 Just now, Kemito said: Ja varētu kodēt uz melnā fona, tad padomātu, žēl. @briedis labs kandidāts, kodē uz baltā fona. Mūsu binārlauka speciālisti pēdējās nedēļās ir izveidojuši no melnās enerģijas pasargājošus kaklā iekaramus amuletus, kas ļauj kodēt arī uz melna fona :D ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted July 2, 2018 Report Share Posted July 2, 2018 8 hours ago, Kemito said: Ja varētu kodēt uz melnā fona, tad padomātu, žēl. @briedis labs kandidāts, kodē uz baltā fona. Es tagad kodēju uz tumšā fona :p Gaišā telpā gan uz gaišā fona. Depends, nav problēmu pārslēgties tagad. Agrāk gan bija riebums pret tumšo, bet pierod, un tad ir diezgan poh... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilel Posted July 3, 2018 Report Share Posted July 3, 2018 On 7/2/2018 at 2:46 PM, Runcis said: Neatminos, ka kādreiz būtu par kādu ņirgājušies :) Es gan atminos. Lai jauka diena un labs prāts, labāk neiesaistīties ar viņiem nekādās darīšanās. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runcis Posted July 4, 2018 Author Report Share Posted July 4, 2018 13 hours ago, kilel said: Es gan atminos. Lai jauka diena un labs prāts, labāk neiesaistīties ar viņiem nekādās darīšanās. nosūtīju DM, lai noskaidrotu pieminētās situācijas apstākļus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaxc Posted July 4, 2018 Report Share Posted July 4, 2018 Esmu bijis uz vienu interviju Cube Systems (pirms 4 gadiem ja nemaldos). Jāatzīst ka ofisa ēka likās diezgan patīkama klusā ielā netālu no nu jau bijušās Fizmatu dzīvesvietas. Toreiz gan nolēmu pievienoties citai komandai, bet uzņemums atstāja ļoti nopietnu iespaidu. No savas puses varu tikai ieteikt. Vienīgais, kas mani neapmierināja ir fakts, ka atrodas Rīgas nepareizajā krastā ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts