Jump to content
php.lv forumi

Runcis

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    www.cubesystems.lv

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Runcis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. nosūtīju DM, lai noskaidrotu pieminētās situācijas apstākļus
  2. Mūsu binārlauka speciālisti pēdējās nedēļās ir izveidojuši no melnās enerģijas pasargājošus kaklā iekaramus amuletus, kas ļauj kodēt arī uz melna fona :D ;)
  3. Prieks, ka vlogs uzjautrināja - vasaras beigās gaidāma 2. sērija :) Atsūtīsi savu CV un portfolio vēlreiz? Neatminos, ka kādreiz būtu par kādu ņirgājušies :)
  4. Meklējam papildus smadzenes un rokas, lai izstrādātu projektus ar pozitīvu binārlauku :) ZINĀŠANAS, KO SAGAIDĀM NO TEVIS Vismaz 3 gadu pieredze darbā ar PHP Pārzini HTML, CSS (tai skaitā SASS) un JavaScript Pieredze ar Laravel 5 vai kādu citu MVC ietvaru Ir pieredze darbā ar kādu no koda versionēšans rīkiem (GIT, SVN, Mercurial) Pamatzināšanas darbā ar Unix sistēmām PAPILDUS BONUSPUNKTI, JA IR IEPRIEKŠĒJA PIEREDZE API izstrādē un integrēšanā (oAuth, REST, SOAP, utt.) Darbā ar automatizētajiem testiem (unit, feature, integrācijas testi) Ar kādu no JavaScript ietvariem - Vue.js, Angular, React.js, u.c. Ar Continuous Integration and Delivery MĒS PIEDĀVĀJAM Pilna laika darbu birojā Daugavas krastā 5 min. gājienā no Latvijas Nacionālās bibliotēkas Tavām zināšanām atbilstošu atalgojumu Darbu ar vietājiem un ārzemju projektiem (Zviedrija, Kanāda un Šveice) Pieeju Laracasts un citiem mācību materiāliem Individuālo mācību budžetu, ko vari tērēt savu zināšanu pilnveidošanai Papildus brīvu 1. septembri, ja Tev ir bērni skolas vecumā Draudzīgu un profesionālu kolektīvu ar Latvijā labākajiem kolēģiem Gaidīsim CV, linkus uz Taviem pēdējiem projektiem un Github kontu (ja ir) uz [email protected]
×
×
  • Create New...