gurkjis Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 jā, tad paliek htaccess variants (nepatīk, man ka ar mulsinošiem skaitļiem jāņemās, nevis konstantiem) vai iekš php koda: ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE); Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted October 25, 2014 Report Share Posted October 25, 2014 Ne jau htaccess, vhost configs. htaccess var būt vairāki faili, neies tak visos likt error_reporting. Diemžēl ar PHP kodu ir tāpat - var būt vairāki entry pointi, īpaši sūdīgos saitos tādu ir tik, cik lapu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasspars Posted October 25, 2014 Report Share Posted October 25, 2014 Ja sūdīgs kods, tad gan jau ir kāds inc/db.php fails, kurā var ielikt error_reportingu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted October 25, 2014 Report Share Posted October 25, 2014 Visādi brīnumi redzēti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 (edited) codez, neapšaubāmi esi gudrs cilvēks, bet nu jau sāc runāt sūdu. Ja strādājot ar PHP cilvēks Latvijā var dzīvot, nevis izdzīvot, tad salīdzināt to ar maksimas darbu nu galīgi nevajadzētu :/ Edited October 27, 2014 by Kemito Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 Strādāšana ar PHP nav dzīvošana, tā ir izdzīvošana. Un es šeit nerunāju par Maslova piramīdas pirmo pakāpienu, bet par pēdējo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 (edited) Muļķības, es varu atļauties visu, ko man vajag, un daudz ko no tā, ko man gribās. Tu pats neprogrammē PHP, tā kā nesāc te stāstīt citiem, kā tas ir, jo tu pats nezini. Un Maslova piramīda te vispār ņe pri čom, visi programmētāji pēc definīcijas ir augstāk par pirmo pakāpienu, jo nav programmētāja, kuram nav jumta virs galvas vai kurš mirst badā/slāpēs. Edited October 27, 2014 by jurchiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasspars Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 Stringi tipētās valodas kā Scala ir domātas paklausīgajie, ja valoda saka, ka te jāliek integers, tad tā arī jādara. Iekš php kodē brīvi cilvēki, ja viņš grib tur likt stringu tad tā arī var izdarīt. Protams, php vajag saprast ko dari, tāpēc kurš katrs nav spējīgs kodēt php PHP ir kā sporta mašīna - skaļa, ātra, spēcīga, vien kļūda un esi beigts Scala ir kā toyota prius - drošs, lēns, kluss, videi draudzīgs transporta līdzeklis, gribēdams nenositīsies :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 @daGrevis - correction, "visi strādājošie programmētāji". Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 Es gan to salīdzinu tā: PHP ir kā smiltis/dubļi ar kuriem būvē smilšu pili, vari ātri uzbūvēt kaut ko, salipināt kaut ko un tas būs kaut kam līdzīgs, šur tur var kaut kas neturēties un nobirt vai atlūzt. Stipri ierobežoti izmēri un, jo lielāku smilšu pili cel, jo vairāk problēmu ar tās saturēšanu kopā. Scala ir vairāk kā lego kluči. Nevari kabināt, ko un kā iedomājies. Ir precīzi jāsavieno tās vietas, kuras paredzēts. Bet rezultātā iegūst daudz noslīpētāku, izturīgāku lego pili, kuru izmēros var uzbūvēt daudz lielāku, nekā no smiltīm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 Vispār piekrītu, izņemot šo: >jo lielāku smilšu pili cel, jo vairāk problēmu ar tās saturēšanu kopā tas nu gan nav atkarīgs no programmēšanas valodas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-remit Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 Nu jau gan āboli ar siļķēm vienā bļodā... viena lieta ir programmēšanas valodas un vides priekšrocības, pavisam cita - cik ar to var nopelnīt! Ja vajag dabūt freelance darbus, tad PHP varētu būt vienkāršāk, jo Scala tik daudz netiek prasīta. Savādāk ir, ja saņem pasūtījumu taisīt projektu no 0, jo tad var izvērsties un izvēlēties vidi, kurā uztaisīsi ātrāk un kura būs stabilāka uzturēšanas termiņā. Tāpat no svara, vai saņemsi nākamo pasūtījumu, ņemot vērā acīm redzamo rezultātu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 Man liekas, ka nevis "varētu būt vienkāršāk", bet "pakaļ met". Ieliec sludinājumu ss.lv, un tev pirmās stundas laikā jau zvana ar vairākiem piedāvājumiem. Scala ir daudz mazāks usage procents, attiecīgi arī pieprasījums tāds pats. Ja Scala būtu tikpat pieprasīta, kā PHP, es kaut vai tūlīt pārietu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gurkjis Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 Klientiem parasti neinteresē, kas par tehnoloģijām ir tur apakšā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts