spainis Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Kāpēc nevar vienkārši izmantot meetup.com? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaxc Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Kāda starpība, ko izmanto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted February 21, 2013 Author Report Share Posted February 21, 2013 1. Es nevēlos bāzt visu vienā putrā kaut kādās N platformās. Negribu forsēt cilvēkus reģistrēties kaut kur, ja tas nav galēji nepieciešams. Piemēram, es tajā lapā neesmu un diez vai jēl kad būšu. Gforma pagaidām pieklājīgi pilda savus pienākumus šajā sakarā. 2. Šis events ir kā stand-ups. Ja noritēs kā plānots, ir padomā vēl citas aktivitātes AFK komūnas veidošanai LV. Attiecīgi savā uz PHP mērķētā platformā un formātā. Neiegrimstot detaļās, ideja par pastāvīgiem PHP eventiem LV man ir jau sen. Topiks noderīgajos linkos mani pamudināja rīkoties nedaudz ātrāk, kā paredzēts. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martins256 Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Kad būs zināms pasākuma norises datums, un kad tiks paziņots vai pasākums notiek techub vai nenotiek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Ja pasākums notiktu TechHub, šķiet, nebūtu tik dārga maksa. Mums, Pythonsitiem, vispār nekas nav jāmaksā! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpr Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Es arī esmu pieteicies, ja kas. (ja nu kāds tāpēc negrib pieteikties :) ) Tātad pa lielam jau mēs tīri par php baigi nediskutēsim, nezinu vai tur pa lielam ir ko diskutēt, katras relīzes changelog analizēt? Jāskatās globālākas tēmas, līdz ar to tas var arī nebūt tikai php. kādas tēmas varētu būt sākumā? Freimworki, pear, zend, caching, code formatting, patterni/antipatterni. Jotālāk rok jo attālāk no paša php. Līdz ar to vai nebūs tā, ka beigās būs vienkārši analogs jau tam pašam devclub un techubam? es neesmu pesimistisks, gribu saprast kam gatavoties, kāda līmeņa meetups tas varētu būt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaxc Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 After party varu piedāvāt Leningrad vai Bubamara. Vienīgais jāskatās vai neiekrīt dienā, kad ir kāds koncerts. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edgarsj Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Vēl vienu Techhub vai analogu tik tiešām nevienam nevajag. Erm, kas tieši ar to domāts? Ņemot vērā, ka Techhub praktiski visi pastāvīgie galdi ir aizsisti, tad drīzāk kādam tomēr vajag gan, nevis nevajag. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted February 21, 2013 Author Report Share Posted February 21, 2013 Edgar, tas bija mītupu un pasākumu kontekstā, ala. vietas kur visi runā par visu ļoti plašā kontekstā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edgarsj Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Edgar, tas bija mītupu un pasākumu kontekstā, ala. vietas kur visi runā par visu ļoti plašā kontekstā. Mārtiņ, tev nešķiet, ka tas ir atkarīgs nevis no vietas, bet no cilvēkiem un pasākuma organizētājiem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted February 21, 2013 Author Report Share Posted February 21, 2013 Pilnīgi iespējams. :) Un es neesmu Mārtiņš... Pašlaik neredzu absolūti nevienu bonusu mītupa rīkošanai TechHubā izņemot to, ka, iespējams, bezmaksas vieta. Kā jau teicu, bezmaksas vietu jau tā netrūkst. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpr Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 bezmaksas var pavasarī brīvā dabā sarīkot. ehh. vismaz te lielākā daļa developeri tiks pie sava pirmā un vienīgā iedeguma. p.s. šodienas devclub mītups nespēja aizvietot vakariņas :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 Ja bezmaksas vietu netrūkst, tad par ko mītapā jāmaksā 5-10 lati? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted February 22, 2013 Author Report Share Posted February 22, 2013 Par ne-bezmaksas vietu kas, manuprāt, vairāk piedienas pasākumam, kādu uzkodu un kafiju. :) Daļu sedzu no savas kabatas, daļu no dalības maksām. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edgarsj Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 Pilnīgi iespējams. :) Un es neesmu Mārtiņš... Sorry, Matīs :) Par savu feilu jau sapratu tieši pirms šīs diskusijas atvēršanas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts