lastname Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 Vai vispār reāli atrast darbu iesācējam, web-developer'im? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 protams, ka nav. Tas ir sarkasms, dooh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastname Posted November 24, 2012 Author Report Share Posted November 24, 2012 Tad 10 gadi būs vējā palaisti. Labi, tad došos citu darbu meklējumos. Veiksmi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 10 gadi un vēl esi iesācējs? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 Ir reāli. Sameklē webā visas iespējamās web studijas un sūti CV + motivācijas vēstuli. Pēdējam pievērs īpašu uzmanību. Labākajā gadījumā - pievieno kādu savu darbu - linku uz to, vai arī uzraksti kādu nelielu skriptu, kas demonstrē tavas iespējas pilnā apmērā. Ja pacentīsies - vieta atradīsies. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastname Posted November 24, 2012 Author Report Share Posted November 24, 2012 10 gadi un vēl esi iesācējs? Nu, es no 12 gadiem pamazām, pamazām, veidoju statiskas web-lapas, pavisam nedaudz php, spēlītes taisiju, vēlāk pārtraucu aktīvi darboties, tad arkal iesāku, samacijos visu ko. Ir 1 gadu ilga pieredze IT - anykey, administrēšana, vēl, pēdējais ir ~8 mēneši palīdzēju strādāt pie spēlītes, konsultēju dažus cilvēkus, kas taisa mājas lapas (tas attālināti). Vispār darba pieredze no 15 gadiem. Attieksme pret mani, kā pret skolnieku, kas saprot datoru lietotāja līmenī. Skatijos vakances ne veine vien reize, prasības visur ļoti lielas, bieži ven vajak arī augstako izglītību vai divas, bet piedāvā ap 200 latiem. Arī pašnovērtējums man ir ļoti zems + veselības problēmas (ļoti grūti ir kaut kur iet/braukt un tā). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 Tas, ko es teicu bija sarkasms. Ja proti basic lietas, domāju, ka nav problēma meklēt vietu kur sākumā varētu arī pastrādāt/pamācīties par zemāku algu. Ja grūti iebraukt, tad varbūt jādomā, vai tas tiešām tevi interesē, jo web jomā tehnoloģijas ātri attīstās - jāmācās ir nepārtraukti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gurkjis Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 Man izskatās, ka tagad ir liels pieprasījums pēc programmētājiem, tik liels, ka darba devēji ir gatavi ņemt darbā juniorus, lai tos apmācītu. Tā kā Tev jāparāda savs entuziasms un darbu atradīsi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 Es arī piekritu, ka atrast kaut ko nevajadzētu būt lielām grūtibām. Galvenais lai tev ir interese to darīt un tu sekotu līdzi jaunākajiem "trendiem". Padari kādus Open-Source projektus un nohostē iekš github vai līdzīgi. Tas parādīs, ka tev ir interese, zināšanas, kodēšanas stilu un padarīs tevi labāku starp citiem kandidātiem (jo mazs skaits aplikantu ko tādu dara). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malinens Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 Apskaties http://likeit.lv Man liekas, ka scandiweb visu laiku ņem jaunus gurķus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpr Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 galvenais jau ir vēlme. ja ir, tad es arī kaut ko varētu piespēlēt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastname Posted November 25, 2012 Author Report Share Posted November 25, 2012 Paldies par uzmundrinājumu. Par likeIT zinu, par vakancēm arī. Vienkārši parasti raksta visu ko, bezjēgā, tajās vakancēs, prasa cilvēku-orķestri, piedāvā maz un tā + pēdējā darba vietā bija pavisam nepatīkami. Bet labi, saņemšos, atkārtošu visu to, ko jau zināju, mēgināšu kaut ko uzrakstīt-sakodēt. =3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plutons Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Kā teica man viens pasniedzejs:"Tajos sludinājumos apraksta to idealo cilv ko viņiem vajag". Tas nozīmē ,ka droši meģini klauvēt pie kada uzņēmuma durvīm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 piedāvā maz Jo tēlaini izsakoties, tiek maksāts par "pieredzi". Jo ātrāk un kvalitatīvāk tu izdari darbu, jo vairāk spēj nopelnīt darba devējs un vairāk maksāt tev. Tūkstošus tā uzreiz tev neviens nedos. Ja vien kaut ko nepārpratu, bet šādi iemesli, cilvēkiem ar virspusējām zināšanām, nestrādāt un neattīstīties ir ļoti izteikti visā darba tirgū, jebkurā jomā. Izteicu savu sāpi, paldies par uzmanību :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 Pašapziņa pati no sevis neradīsies, pie tā ir jāstrādā. Pa trepēm ir jākāpj uz augšu. Sāc ar valodas izkopšanu, jo raksti tiešām kā diletants. Mēģini paskatīties uz sevi no malas! Nopērc labu grāmatu. Utt. Ja nepaveiksies, būsi viens no lielās neveiksminieku masas, tāpēc neuztraucies - vientuļš nejutīsies! Alus Latvijā ir lēts un iedzert būs ar ko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts