F3llony Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 http://webconf.lv/en Julien Pauli un Michael Widenius noteikti būtu interesanti paklausīties. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Lapa ir krievu valodā, bet nav latviešu valodā - pfffff, kauns, kauns organizētājiem, tas uzreiz liek domāt, ka tas būs nedaudz urlisks pasākums. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Baigi viss par PHP... nav interesanti. P.S. Es apzinos, ka šis ir _php.lv_, bet weba bekends nav tikai PHP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malinens Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Runātāji izklausās sakarīgi: Pašam interesētu: Yii, frameworks and where PHP is heading to Sphinx Working with legacy code. Is there life after a commit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaxc Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 (edited) Pasākums izklausās sakarīgs, iespējams ka pat aiziešu. Žēl tikai, ka temats, kas pirmais iekrita acīs: Multi-layer CSS organization ir krievu valodā :( Edited October 25, 2012 by aaxc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted October 25, 2012 Author Report Share Posted October 25, 2012 Baigi viss par PHP... nav interesanti. P.S. Es apzinos, ka šis ir _php.lv_, bet weba bekends nav tikai PHP. Esi laipni lūgts pierakstīties par spīkeri sevi interesējošajā "backendā". (skaļi smiekli) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Lūdzu saki, ka tu tur arī runāsi... uz humora pasākumu es gan ietu! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Nē nu bet nopietni. Nav to pasākumu vispābā, un tad ir viens par WEB populārāko valodu (un ne tikai) - atkal nav labi. Uz priekšu, popularizē citus backendus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted October 25, 2012 Author Report Share Posted October 25, 2012 Lūdzu saki, ka tu tur arī runāsi... uz humora pasākumu es gan ietu! :) Nenāc, ja būs nepieciešami klauni - pazvanīsim uz Rīgas cirku. Un nē, nerunāšu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 > Un nē, nerunāšu. Neviens neaicināja vai tev tādas vietas «par krutu»? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malinens Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 (edited) Ko var cepties abi! Par konferences valodu nevajadzētu sūdzēties, ja to organizē odnoklassniki.... Pie tam liela daļa krievu, kas uzstāsies, runās angliski ;-) Edited October 25, 2012 by malinens Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihius Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 (edited) Čau visiem :) Konferenci organizēju es, odnoklassniki ir sponsors, tā pat kā Zabbix un Microsoft :) Ne visi spikeri zin angļu valodu nepieciešamā apjomā lai veiksmīgi uzstāties, tāpēc pāris prezentāciju būs krievu valodā. Pamatā viss notiks angļu valodā. Piedāvāt prezentāciju jau var jebkurš - galvenais lai temats būtu interesants :) Ar mājas lapas tulkošanu latviešu valodā nesanāca - laika nepietiek katostrofiski un paligā no tiem, kas varētu pārtulkot latviešu valodā, man diemžēl šogad nav. Es ar prieku iedošu pieeju pie bitbucket GIT repozitorija ja kāds gribēs palidzēt. Starp citu, es meklēju 1-2 cilvēkus, kas būtu ar mieru palidzēt ar konferences vadīšanu. No manis brīva ieeja, pusdienas viesnīcā abās dienās un alus uz afterparty :) Edited October 25, 2012 by Psihius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihius Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Es te piedavāju Agile Latvia uzstāties, lai stāsta par WEB development izņemot PHP kaut ko. Pat sazvanīt tagad nevienu nevaru :( Tāpēc un sanāk ka server side pamatā ir PHP ar MySQL. Nākamajā gadā plānoju gatavoties daudz agrāk un dabūt spikerus ar Ruby, Python, PostgreSQL, utt. Vienīgais ir tas, ka ja uz PostgreSQL vel būs daudz gribētāju, vai tiešām uz Ruby un Python salasīsies zāle vismaz ar 100 cilvēkiem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malinens Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 (edited) Sveiks! Dot tik pieeju pie repozitorija! Mans Bitbucket konts: juris_malinens Varbūt nesalasīsies tik daudz, bet daudziem PHPistiem vienalga ir interese izkāpt no saviem ierakumiem un paplašināt savu zināšanu loku Edited October 25, 2012 by malinens Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihius Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Sveiks! Dot tik pieeju pie repozitorija! Mans Bitbucket konts: juris_malinens Varbūt nesalasīsies tik daudz, bet daudziem PHPistiem vienalga ir interese izkāpt no saviem ierakumiem un paplašināt savu zināšanas Done Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts