Jump to content
php.lv forumi

Psihius

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    65
  • Joined

  • Last visited

Psihius's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Well, pati prezentācija būs vairāk par Intl biblioteku, nekā par Yii. Bet nu Makarovs tomēr ir Yii core team developers un viņš stāstīs ar piemērim no tā, ar ko viņš strādā. Jo viņš aizgāja "full retard mode" ar Intl un viņiem tā tiek izmantotā ļotio plaši un materialu par Intl ir diezgan maz.
  2. Labdien foruma lasītāji! Šogad, trīs gadus pēc iepriekšējas konferences, atkal notiek WebConf konference. Konferences programmu un prezentāciju aprakstus, kā arī nopirkt biļetes, var uz http://webconf.lv/ Šogad visas prezentācijas būs angļu valodā. Un tagad pie labumiem ;) Visi, kas nāk no šī foruma, var izmantot PHPLV2015 promo kodu, kas dod 25% atlaidi biļetēm. Ja rodas kādi jautājumi vai priekšlikumi, rakstiet mums: Twitter @webconfriga Facebook: https://www.facebook.com/webconfriga/ E-mail: [email protected] Cerams, uz tikšanos konferencē
  3. Paldies par feedback :) Monty ļoti interesantas lietas stāstīja, tie kas neatnāca daudz pazaudēja :)
  4. http://webconf.lv/ Spikeru saraksts un notikuma sarakts ir final, viss ir mājas lapā. Vairāk izmaiņu nebūs :)
  5. Šodien izlikšu pēdejas izmaiņas.
  6. aaxc Ja, starp zonām var mierīgi staigāt. Registrācijas formā tas ir norādīts. Vienkārši ir jaizvēlās pamata zonu, kuru gribās apmeklēt. Pusdienas nav iekļautas (tad jau vajadzētu vel pāris sponsoru ar sudraba vai zelts paketēm), vienkārši ir laiks dots. Ja gribās, var sarunāt pusdienas viesnīcā iepriekš, tur no 4.50 sākot piedavājumi iet. Pēc pagājušās reizes atsauksmēm baroja labi :)
  7. Tāpēc ka neviens nav piedavājis Node.js :)
  8. Vari te jau nerakstīt, es pēc e-mail notifikācijām redzu :) Jau ieliku serverī. Ja kādam ir citi jautājumi - rakstiet :)
  9. Yep, merged un ieslēdzu latviešu valodu atpakaļ.
  10. Es te piedavāju Agile Latvia uzstāties, lai stāsta par WEB development izņemot PHP kaut ko. Pat sazvanīt tagad nevienu nevaru :( Tāpēc un sanāk ka server side pamatā ir PHP ar MySQL. Nākamajā gadā plānoju gatavoties daudz agrāk un dabūt spikerus ar Ruby, Python, PostgreSQL, utt. Vienīgais ir tas, ka ja uz PostgreSQL vel būs daudz gribētāju, vai tiešām uz Ruby un Python salasīsies zāle vismaz ar 100 cilvēkiem?
  11. Čau visiem :) Konferenci organizēju es, odnoklassniki ir sponsors, tā pat kā Zabbix un Microsoft :) Ne visi spikeri zin angļu valodu nepieciešamā apjomā lai veiksmīgi uzstāties, tāpēc pāris prezentāciju būs krievu valodā. Pamatā viss notiks angļu valodā. Piedāvāt prezentāciju jau var jebkurš - galvenais lai temats būtu interesants :) Ar mājas lapas tulkošanu latviešu valodā nesanāca - laika nepietiek katostrofiski un paligā no tiem, kas varētu pārtulkot latviešu valodā, man diemžēl šogad nav. Es ar prieku iedošu pieeju pie bitbucket GIT repozitorija ja kāds gribēs palidzēt. Starp citu, es meklēju 1-2 cilvēkus, kas būtu ar mieru palidzēt ar konferences vadīšanu. No manis brīva ieeja, pusdienas viesnīcā abās dienās un alus uz afterparty :)
  12. Labdien! Šogad es organizēju WebConf Riga 2012, weblapa http://webconf.lv Šoreiz ir tiešām zvaigžņu spikeri kā Michael "Monty" Widenius (MySQL creator), Julien Pauli (PHP 5.5 release manager), Varankin Vladimir & Varvara Stepanova (Yandex, BEM creators), un citi - pins saraksts uz web lapas. Reģistrācija ir atverta, konference notiks 10. un 11. Novembrī Tallink Hotel Riga telpās. Maksa par ieēju 25 LVL.
  13. Palasīt: http://fabien.potencier.org/article/64/php-is-much-better-than-what-you-think
×
×
  • Create New...