Molodoj Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Sveiki, Tatad,esmu izveidojis mājaslapu. Darbojas jau visai pasen. Tākā,laika nav ar viņu darboties gribetu uzzināt vai mājaslapu ir iespējams pārdot? Un kāda cena būtu viss piemērotākā. Mājaslapa - www.tavskino.lv Visitors: 2500 [pēdejās dienās jau ir 3000] October Visitors: 68783 Ar google adsense ,mājaslapa jau pelna apmēram 100ls mēnesī. Domāju,jo vairāk apmeklētāju būs,jo vairāk būs iespēja nopelnīt. [Par so mēnesi,līdz 12.novembrim jau nopelnīti 45eiro.]. Par licenzi paintresējos arī ir iespējams nopirkt un tas nemaksā visai daudz. Zinu,ka ļoti liels mīnuss ir tas,ka mājaslapa bāzēta uz Ucoz hostinga. Ja Es to visu gribu pārdot, cik drīkstu / varu prasīt par šo projektu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Ja par tiem 100Ls ir taisnība, tad kādi 1000-1200Ls varētu prasīt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
php newbie Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 varētu būt 1000 Ls. Mēneša peļņa x 10. Bet nu ir dažādi faktori Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 ucoz? licenze? ko tu pīpē? Tur taču pirātiskās filmas grozās, domāju ka par to licenzi bija runa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molodoj Posted November 14, 2011 Author Report Share Posted November 14, 2011 Tur taču pirātiskās filmas grozās, domāju ka par to licenzi bija runa. Jā,es arī par to licenzi runāju. Ir arī tāds portāls,līdzigi manējajam - http://www.linecinema.lv/ Viņiem ir licenze filmām. http://www.linecinema.lv/index/licenzija/0-444 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molodoj Posted November 14, 2011 Author Report Share Posted November 14, 2011 Ja par tiem 100Ls ir taisnība, tad kādi 1000-1200Ls varētu prasīt. Par to ir taisnība - jau kādas 4 izmaksas esmu saņēmis. Tagad gaidu piekto. Pie kā man vajadzētu piestrādāt lai varētu prasīt 1500? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 Uz ātru aci: Pie dizaina? Savest kārtībā fontus, tie seko mums un čats katrā atvērumā arī visai besīgs. Izveidot sadaļu "Par" - kopsavilkumu - kur, kas, kad, kāpēc, kā. Piestrādāt pie ātrdarbības browsera pusē (skat YSlow - visai bēdīgi). Nav skaidra mērķauditorija - izskatās, ka lapa veidota pusaudžiem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 Kāpēc lapa tiek pārdota, ja jau ir pelnoša? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 Hmm, neslikti. Tas viss no AdSense? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molodoj Posted November 14, 2011 Author Report Share Posted November 14, 2011 Hmm, neslikti. Tas viss no AdSense? Jā,pašaik tikai no adsenses. Bet var arī izdomāt kaut ko uz sms pakalpojumiem. Viena doma ir galvā,bet nezinu vai nezaudēšu tad apmeklētājus un vai vispār viņa darbosies. Kāpēc lapa tiek pārdota, ja jau ir pelnoša? Kā jau sākumā teicu. Nav laika ar vi;nu darboties uzlabot un tt. Pašlaik mācos un neatliek laika krāmēties netā ar mājaslapu. Kā arī vajadzīga nauda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xPtv45z Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 Es īsti nesaprotu, bet lai varētu izplatīt pirātisku saturu, pietiek ar licenzes nopirkšanu no AKKA/LAA, t.i. viņiem ir pilnīgi vienalga, ko kas izplata, ka tikai maksā? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molodoj Posted November 14, 2011 Author Report Share Posted November 14, 2011 Reku, šodienas prt scr no adsenses. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molodoj Posted November 14, 2011 Author Report Share Posted November 14, 2011 Es īsti nesaprotu, bet lai varētu izplatīt pirātisku saturu, pietiek ar licenzes nopirkšanu no AKKA/LAA, t.i. viņiem ir pilnīgi vienalga, ko kas izplata, ka tikai maksā? Es īsti nezinu nekā, par to kas un kā. bet liekas,ka viņi arī nevar aizvērt mājaslapu vai arī viņiem vajag savus galus.,jo pati mājaslapa hostējas uz ucoz bāzes un filmas ir augšupielādētas vkontakte.ru serverī. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 http://www.akka-laa.lv/files/text/TARIFI%20Par%20audiovizualu%20darbu%20izmantojumu%202011%20novembris.pdf Ja pareizi saprotu, tad katru mēnesi 2.50Ls (komerciāla lapa, jo ir reklāmas - adsense) par filmu (mūzika ir KRIETNI dārgāks prieks). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 2.50 Ls? Nopietni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts