theixbass Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 Kads varētu palīdzēt.. Es gribu inklūdot vairākus cs monitorus uz vienas lapas- index.php Man pirmais monitors iet, bet otrā monitora vietā rāda tukshu vietu lūk tādu http://www.bildites.lv/images/dqvn5k9pkrm0xoaegt1.png Reku monitora kods ja vajag! http://paste.php.lv/fe9f880a76923e97e6e073b111d09dcb?lang=php Ko man vajadzētu darīt lai inklūdotu vairākus monitorus (man nevajag iframe).. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lostz Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 ak dievs, kārtējais cs'a projekta upuris... tu to savu monitors.php rename uz dd2mon.php/hzmon.php sakopē un samaini informāciju kas atbild par servera parametru izvilkšanu un viss. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 Dēmn, es cerēju, ka būs topiks kā uzlabot produktivitāti strādājot pie diviem monitoriem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theixbass Posted August 21, 2011 Author Report Share Posted August 21, 2011 bet es jau to dariiju bet tas pats rādās.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 optimālai produktivitātei 3 monitori: IDEi, browserim un speciālam log viewerim, kurā realtimā rādās log informācija (izpildītie kveriji, explain-i tiem kverijiem, izsauktie kontroleri, aajx pieprasījumi, headeri, post/get dati, utt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 Dēmn, es cerēju, ka būs topiks kā uzlabot produktivitāti strādājot pie diviem monitoriem :) optimālai produktivitātei 3 monitori: IDEi, browserim un speciālam log viewerim, kurā realtimā rādās log informācija (izpildītie kveriji, explain-i tiem kverijiem, izsauktie kontroleri, aajx pieprasījumi, headeri, post/get dati, utt. +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
entu Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 (edited) optimālai produktivitātei 3 monitori: IDEi, browserim un speciālam log viewerim, kurā realtimā rādās log informācija (izpildītie kveriji, explain-i tiem kverijiem, izsauktie kontroleri, aajx pieprasījumi, headeri, post/get dati, utt. Ļoti interesē tas ko pieminēji par log informāciju. Esmu nedaudz gramstījies gar Ruby on Rails un tur man ļoti patika, ka visu var redzēt konsulē, kā arī rakstīt dažādas debug vērtības ar puts funkciju. Kā kautko tādu varētu dabut gatavu ar PHP, izmantoju XAMPP serveri, linux, nepieciešamibas gadījumā varu likt ko citu. Thanks. Edited August 26, 2011 by entu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 Ļoti interesē tas ko pieminēji par log informāciju. Esmu nedaudz gramstījies gar Ruby on Rails un tur man ļoti patika, ka visu var redzēt konsulē, kā arī rakstīt dažādas debug vērtības ar puts funkciju. Kā kautko tādu varētu dabut gatavu ar PHP, izmantoju XAMPP serveri, linux, nepieciešamibas gadījumā varu likt ko citu. Thanks. lieto XDebug Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 Briedi, Tu lieto XDebug? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
entu Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 Iepriekš biju dzirdēji par to Xdebug, bet tagad reāli pamēģināšu. Bet RoR consolē patika redzēt rekvestus, visus kverijus kas ipildās utt, tad ir vairāk tāda kā drošibas sajuta, kad redz, kas reāli tur fonā notiek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 Raksti kverijus logos, requestus jau webserveris gan jau ka logo, konsolē vari ar tail -n 99 -q -f log1 log2 ... logN skatīties visus interesējošos log failus. Kā PHP tādu RoR interaktīvo konsoli ar kuru orm objektus bakstīt gan nezinu, nelietoju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 Gatavs nezinu vai kas tādas ir. Bet mana ideja ir līdzīga v3rb0, tikai ar to atšķirību, ka Log klases visu informāciju sūta uz nelielu pythonā rakstītu serveri, kuram ir web-isks UI. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
entu Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 Skatīties tiešraidē log failus ir diezgan kruta. Jaizdomā tik kā to visu tā labāk uzķūnēt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 (edited) Skatīties tiešraidē log failus ir diezgan kruta. Jaizdomā tik kā to visu tā labāk uzķūnēt. Kā tas ir? Tak trigger_error("blaba") reālā laikā ieraksta failā, atliek vien turēt atvērtu to log failu tā, ka viņš "refreshojas", un būs tev logi tiešraidē:) Edited August 26, 2011 by briedis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
entu Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 Gatavs nezinu vai kas tādas ir. Bet mana ideja ir līdzīga v3rb0, tikai ar to atšķirību, ka Log klases visu informāciju sūta uz nelielu pythonā rakstītu serveri, kuram ir web-isks UI. Tas webiskais UI ir tevis veidots, vai arī tas kautkur dabūnams publiski? Varētu būt acīm ērtāks, savādāk viss vienā zaļā krāsā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts