Jump to content
php.lv forumi

theixbass

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

theixbass's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. bet es jau to dariiju bet tas pats rādās..
  2. Kads varētu palīdzēt.. Es gribu inklūdot vairākus cs monitorus uz vienas lapas- index.php Man pirmais monitors iet, bet otrā monitora vietā rāda tukshu vietu lūk tādu http://www.bildites.lv/images/dqvn5k9pkrm0xoaegt1.png Reku monitora kods ja vajag! http://paste.php.lv/fe9f880a76923e97e6e073b111d09dcb?lang=php Ko man vajadzētu darīt lai inklūdotu vairākus monitorus (man nevajag iframe)..
  3. theixbass

    Poll

    Kāds nevarētu pateikt kā uzlikt šitam krāsu lai rādās kādā citā krāsā... <input id="q" type="radio" name="questions" value="<?php echo $question['id']; ?>" /><label for="q"><?php echo $question['question']; ?></label>
  4. Sveiki, Man te tāds jautājums ... kā caur javascript uzlikt apmēram, lai atveras caur to pašu lapu piem. http://heal.lv/rules Heal.lv | War3 un parmetas uz to noteikumu.. kā sauc to javascriptu? kāds varētu pateikt?? Paldies, :)
  5. Sveiki, Kāds nevar pateikt kā pārmainīt sito www.mansdomens.lv/e107_plugins/forum/forum.php uz so www.mansdomens.lv/forums/ vai jebkuru lapu www.mansdomens.lv/page?15 uz www.mansdomens.lv/services/ un manam webam .htaccess ir e107.htaccess ?
×
×
  • Create New...