eT` Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Ir kāds, kas ir slēdzis klāt First Data maksājumu sistēmu tiešsaistē? Gribētos `step-by-step` kas jādara. No dokumentācijas esmu izpīpējis tik daudz, ka vajag uztaisīt sertifikātu. To es izdarīju, un augšpielādēju sertifikātu ( .pem ) uz hostinga. Tālāk es gribētu zināt, kuri no PHP parauga failiem man jāliek uz servera, un kā notestēt vai viss strādā. uzliku visus failus bet kad config failā norādu ceļu uz .pem failu ( /public_html/test/xxx/1234567hostkey.pem ) parāda ka fails neeksistē. Kā notiek linka izveide, lai lietotājs kaut ko apmaksātu? Kādi GET parametri jāpadod? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 (edited) Es domāju, ka tajā dokumentācijā ir stipri vairāk, kā tikai tas, ka jāuztaisa sertifikāts. Edited July 21, 2011 by briedis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eT` Posted July 21, 2011 Author Report Share Posted July 21, 2011 Problēma ir tur, ka izmet, ka sertifikāta fails neeksistē. Lai gan norādu pareizu URL - /public_html/aaa/bbb/atslega.pem un caur linku - manalapa.lv/aaa/bbb/atslega.pem man atver to failu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Dies tēs, šito sertifikātu tak nav jāliek publiski. Liec kaut kur ārpus www root un iebaro sistēmas path nevis url. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eT` Posted July 21, 2011 Author Report Share Posted July 21, 2011 Izdarīts! Tagad testēju. viss it kā strādā. Jāuzzin tikai kā man viņiem jāpadod POST dati un aidā. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Manuālī viss ir. Tur pat ir paraugs arī PHP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
werd Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 PM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 .. First Data .. No dokumentācijas esmu izpīpējis tik daudz, ka vajag uztaisīt sertifikātu... Vai šī dokumentācija ir liels noslēpums? Nekur nevaru atrast. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Tur līdzi nāk klase, kurā tikai jāsaliek variabļi un jāizsauc pareizā metode. Viss. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Ok.. līdzi kam? Atradu aprakstus par sertifikātiem, bet klasi neredzu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Man ir šāds, iespējams, jau novecojis variants: http://paste.php.lv/6db40ab90a9a08e7ffdfb5fcfdb9fb2b?lang=php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Ok.. līdzi kam? Atradu aprakstus par sertifikātiem, bet klasi neredzu.. Tad kad tiek noslēgts līgums, tev atsūta pieejas testa videi, kur var novilkt gan dokumentāciju, gan bibliotēkas dažādām programmēšanas/skriptu valodām. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 marrtins, paldies. marcis, problēma tāda, ka klients ir reti pieejams, FDL nevēlas komunicēt, projektam pieejamais laiks ar katru dienu kļūst īsāks.. tikai no šī foruma sapratu, kas un kā darāms. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 (edited) FDL nevēlas komunicēt Zvanīt mēģināji? Viņiem ir (vismaz bija) izdalīts čalītis šīm lietām. Viņu parakstītu sertifikātu no vismaz dabūji? Citādi jau nekas tur nesanāks :) Edited November 22, 2011 by marrtins Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Aizsūtīju e-pastus, beigās ar daudziem CC atbildēja, ka vai nu jāslēdz līgums, vai jākomunicē ar klientu. Info par sertifikātu jau dabūju (augstāk minēju), vēl nesāku ķerties klāt pašam ģenerācijas procesam. Jocīgākais, ka manuprāt, temats ir ļoti vispārīgs un nav nekāds noslēpums, vnk. apraksts, kas jādara, lai pieslēgtu viņu risinājumu (bez konkrētiem sertifikātiem un identifikātoriem). Un kā tad man novērtēt darba apjomu, ja gadījumā klients gribētu tikai izlemt, vai vispār pieslēgt to risinājumu? Bet nu tas ir tipiski, eh... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts