Jump to content
php.lv forumi

Sadarbības piedāvājums gandrīz visiem.


apelsiins

Recommended Posts

Sveiks!

 

Ja tev ir kāds gatavs projekts, bet ekonomiskās situācijas dēļ tu viņu nespēj palaist tautās, piedāvāju savu palīdzību. Varu nodrošināt plašas reklāmas iespējas Latvijas teritorijā un ja ļoti vajag arī ārpus tās. Ar vārdu plāšas, ir domats tiešām liels apziņojamo lietotāju skaits. Piedāvāju arī labus hostinga risinājumus. Ir iespēja tikt gan pie VPS gan pie veseliem serveriem. Labs internets, sotaks(ar iespēju paplašināt līdz gigabītam) pa Latviju un čiriks uz arzemēm. Uz doto mirkli ir pieejamas kastes uz Amd x2 un Intel quad bāzes. Ja redzēšu stabilu perspektīvu konkrētā piedāvājumā, tad nokomplektēšu serveri pēc vajadzības.

Principā mani interesē jebkurš piedāvājums, kurš nākotnē spēj nest peļņu. Naudu par pakalpojumiem un serveriem NEPRASU, bet vēlos kļūt par partneri projektā. Projektu dažādība var būt sākot ar online spēlēm, beidzot ar apjomīgiem wēbiem vai pat mikro un makromaksājumu portāliem. Kā arī interneta veikaliem. Pāša projekta sakne mani neinteresē, kaut vai tu viņu netā esi novilcis, galvenais ir attieksme un gala produkta kvalitāte. Kā arī vēlēšanās strādāt. Obligāts nosacījums, lai projekta izmantotās detaļas kuras ir ņemtas "visumā", būtu saskaņā ar autortiesību likumu. Robežu nav, esmu atklāts dialogam par jebkuru iespējamo projektu.

Īstenībā, ja jums ir kāda ideja, kura ir tikai idejas līmenī, un nezināt kā to realizēt. Droši rakstat! Pa visiem kaut ko izdomāsim!

 

Varu palīdzēt vēl ar:

* linux serveru administrēšanu.

* realizēt projekta juridisko pusi.

* superīgiem paaugstināto maksas īsziņu tarifiem(ļoti labs %)

* banklink

* SIA

* kurjera pakalpojumiem

* datortehniķa palīdzība

* mobilie pakalpojumi

* u.c

 

 

 

Kurš gatavs sākt pelnīt?

 

p.s Tadi projekti, kā cs un mu u.c kaktu spēļu cienītāji var nerakstīt!

 

 

[email protected]

Link to comment
Share on other sites

Cilvēks laikam ļoti ieskrējās, slaukot sasitā spoguļa lauskas, un nevarēja apstāties, tāpēc turpinājums tapa, piesēžoties pie datora.

 

Es 3x pārlasīju, tā arī nesapratu, kas īsti tiek piedāvāts. Ja meklē partneri, tā ārī pāsaki, nevis mētā investoru. Uzreiz varu teikt - iespēja atrast forumā partneri ar vienu piedāvājumu ir tuva 0. Protams, tā nav nereāla, bet šitādā stilā tas vairāk izskatās pēc ob3 vai nākamā, kuram visi programmētāji negrib strādāt.

Edited by Mr.Key
Link to comment
Share on other sites

1)Normālu projektu pirmo palaižamo versiju izstrādāt varētu aizņemt vidēji 4 mēneši 3 koderiem, kas kopā sastādītu vismaz 10 000Ls.

 

2)Savukārt iznonomāt VPS mākonī maksā sākot no 10$/mēn + SIA ar samzainātu kapitālu 15 LS valsts nodeva 12Ls par vēstnesi. Ja baigi grib atbrīvoties no lielākās daļas nodokļiem un pie reizes vajag PayPalam ASV bankas kontu, tad par 350$ atveram korporāciju vai LLC (nebūs jāsniedz gada atskaites) Delaverā un kontu kādā ASV bankā (izmantojot pakalpojuma aģentu) un maksājam frančīzes nodokli 75$/gadā.

 

 

Lai kā arī ņem, es nekādi nespēju 1. punkta tēriņus salīdzināt ar 2. Respektīvi 2. punkta veicējam LV SIA gadījumā pienāktos līdz 2% no firma, bet ASV kompānijas gadījumā kādi 5% maksimums.

Link to comment
Share on other sites

Es biju par slinku, lai rakstītu to, ko raksta codez.

 

Hostings, sia, sms trafiks ... tas viss ir comodity šodien, pie tam tāds, par kuru brīvi raksta un apmainās pieredzē vismaz angliski runājošā web daļa. Pēdējā mēneša laikā esmu izskatījis un izmantojos vairākus ārvalstu hostingus

 

Manuprāt, piedāvājums, kas būtu vajadzīgs kādam LV (es domāju, kādam, kurš gaida piedāvājumu):

 

1) sakarīgs team (bez augstprātībām un nerealizēto kompleksu izpaušanas pret komandas biedriem). Šeit, tāpat kā sportiņā, jābūt divām lietām - komandai jābūt aptuveni vienādā spēju līmenī un ar vienādiem mērķiem.

 

2) investors ar finansējumu, kas ir vismaz 10 000 Ls, un kur darītājam ir nozīmīga daļa.

 

3) cilvēks, kas kaut ko reāli ir sasniedzis un jūt patiesu iekšēju vajadzību apmācīt jauniņos un ievirzīt viņus dzīvē. Nevis tāpēc, lau uzsēstos kā suņi uz siena kaudzes, bet tāpēc.. bet ko tur skaidrot, tiem, kas var sasniegt un sasniedz, tiem šis jautājums ir saprotams tāpat.

 

P.S. BTW, paldies codez par info par Delaware, praksē noderēja

Edited by Mr.Key
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...