Jump to content
php.lv forumi

Twitter autopilots


script

Recommended Posts

Sakarīgs skripts nu jau arī Latvijā tik populārajam twitter.com soc. tīklam, tiem kuri vēl tikai domā, kā ar to twitter.com pelnīt, liekam uz servera, testējam un priecājamies, piemērots affiliate darboņiem, varbūt kādam noder, analogi risinājumi netā atrodami tikai par naudu, pats kaut kur atradu, tā arī mētājas pa cietņa dzīlēm.

Twitter Autopilot.zip

Link to comment
Share on other sites

ups sorry aizmirsu, jā to PPC atslēgu mainām uz savu, uzliekam lapu uz servera, pieregojamies kautkur te: Google Adsense™, Clickbank™, Amazon™ iegūstam mūsu affiliate linku kuru pēc tam ielejam skriptā tur kur ir atslēgas vieta, uztaisam tvitter akauntu, sajūdzam kopā, un tālāk jau viss notiek kā pa sviestu, saturs lapā un tviterī lejas automātiski, vienu vārdu sakot pačekojam ik pa laikam cik mums naudiņas saskrējis un tas arī viss. Skrīnu varu iedot par pēdējo mēnesi, no adsenses 89eiro oktobrī, 74 bij septembrī.

Link to comment
Share on other sites

WEOW, veseli 89 eiriki, dēļ tik astronomiskās summas tiešam ir vērts piemēslot netu.

Mani tādas dabas jautājumi neuztrauc, piemēslot ne piemēslot, kas ta tagad latvijas neta jūzeri baigie interneta satura noteicēji palikuši, un tas augstās morāles normas un vēl visāds sviests, iemācieties pelnīt naudu no tukša gaisa, kā to dara visur pasaulē, bet nu protams, Latvijā jau mums ir tikai filozofi, dzīvojam kapitālismā, un ja ar 10 min darbu var mēnesī ģenerēt naudu, kas sedz hostingu un vēl dod papildus naudu savām PPC kampaņām, tad es tur nekādus pārmetumus negribu pat dzirdēt:) Sviests ir tur, ka Latvijā vēl nav iemācijušies ekspluatēt internetu savām vajadzībām, es pēc savas domāšanas un pārliecības esmu affiliate mārketeris, kuram ir absolūti vienalga ar kādām partnerprogrammām nopelnīt, un naktīs guļu ļoti labi.

Ka jau teicu skripts derīgs tikai tiem cilvēkiem, kuri negrib katru dienu nodarboties ar nevajadzīgām, laiku aizņemošām lietām, tomēr papildināt savus ienākumus vēlas un tas nozīmē, ka šis būs derīgs tikai affiliate programmu dalībniekiem, nevis filozofiem-koderiem.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Spams ir cita lieta. Kā tev var traucēt twittera posti, ja tu tiem neseko? Turklāt posti tiek ņemti no kvalitatīviem avotiem,tad vispār neredzu problēmas. Arī mūsu ziņu portāli ikdienā dublē vienu rakstu n skaitu reizes. Arī tas ir slikti? Es šajā gadījumā nesalīdzinu script metodi ar portālu darbu, bet gribu tikai pateikt, ka arī web iesācējiem ir jādod iespēja nopelnīt naudu tālākām lietām. Neviens jau tāpatvien naudu nedos.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...