Jump to content
php.lv forumi

script

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

script's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Mani tādas dabas jautājumi neuztrauc, piemēslot ne piemēslot, kas ta tagad latvijas neta jūzeri baigie interneta satura noteicēji palikuši, un tas augstās morāles normas un vēl visāds sviests, iemācieties pelnīt naudu no tukša gaisa, kā to dara visur pasaulē, bet nu protams, Latvijā jau mums ir tikai filozofi, dzīvojam kapitālismā, un ja ar 10 min darbu var mēnesī ģenerēt naudu, kas sedz hostingu un vēl dod papildus naudu savām PPC kampaņām, tad es tur nekādus pārmetumus negribu pat dzirdēt:) Sviests ir tur, ka Latvijā vēl nav iemācijušies ekspluatēt internetu savām vajadzībām, es pēc savas domāšanas un pārliecības esmu affiliate mārketeris, kuram ir absolūti vienalga ar kādām partnerprogrammām nopelnīt, un naktīs guļu ļoti labi. Ka jau teicu skripts derīgs tikai tiem cilvēkiem, kuri negrib katru dienu nodarboties ar nevajadzīgām, laiku aizņemošām lietām, tomēr papildināt savus ienākumus vēlas un tas nozīmē, ka šis būs derīgs tikai affiliate programmu dalībniekiem, nevis filozofiem-koderiem.
  2. Lūk ko nozīmē tirgus sadalījums starp brauzeriem, sekas, sekas, sekas........:)
  3. ups sorry aizmirsu, jā to PPC atslēgu mainām uz savu, uzliekam lapu uz servera, pieregojamies kautkur te: Google Adsense™, Clickbank™, Amazon™ iegūstam mūsu affiliate linku kuru pēc tam ielejam skriptā tur kur ir atslēgas vieta, uztaisam tvitter akauntu, sajūdzam kopā, un tālāk jau viss notiek kā pa sviestu, saturs lapā un tviterī lejas automātiski, vienu vārdu sakot pačekojam ik pa laikam cik mums naudiņas saskrējis un tas arī viss. Skrīnu varu iedot par pēdējo mēnesi, no adsenses 89eiro oktobrī, 74 bij septembrī.
  4. Tur var rakstīt un rakstīt, un visu nemaz nesaskaitīt, tas uzskaitījums ir viņu aprakstā oficiālajā lapā, tādi magento un oscommerce atpūšas, īzī pīzī modificējams pat ar minimālām php zināšanām, vispār varu viņu tikai lielīt un lielīt.:):):::)
  5. vispār cik es atminos ob1 ir sakarīgs vecis, kas jau ntos gadus ņemās par un ap šīm lietām.
  6. Karoče forš skripts tiem kuri grib būvēt Google vai Yahoo kartes bez Google/Yahoo Maps API un js zināšanām. Velkam nost un neaizmirstam pateikt paldies:):):)::):):):) Velkam te
  7. Sakarīgs skripts nu jau arī Latvijā tik populārajam twitter.com soc. tīklam, tiem kuri vēl tikai domā, kā ar to twitter.com pelnīt, liekam uz servera, testējam un priecājamies, piemērots affiliate darboņiem, varbūt kādam noder, analogi risinājumi netā atrodami tikai par naudu, pats kaut kur atradu, tā arī mētājas pa cietņa dzīlēm. Twitter Autopilot.zip
  8. Thx par domām, es jau ar domāju, ka varētu to tekstu uzraut augšā, un kautkā to portfolio daļu sagriezt vai pacelt, bet varbūt vispār visu pārtaisīšu. Logo ideja vispār arī nav zagta, bet gan izštukota no nulles. Un vispār jau tur zagts nav nekas:) Par cursor ideja arī nav slikta(LOL), bet es tagad izštukoju, kā uzlabot lapu, skatamies izmaiņas, kad pateikšu:):)::):) tb kad būs garīgais un laiks to darīt.
  9. Lapa jau nekas dižs,sāku pirmdien, pabeidzu vakar, bet enīvei, Pašam līdz galam nepatīk izkārtojums, bet labprāt uzklausīšu domas. E-works Lai nebūtu jautajumu, kāpēc logo tik liels, visa doma bija nevis spiest uz saturu, bet, lai logo paliek atmiņā.
  10. vispār jau tas magento ir pilnīgs ņeaļo, interspire shopping cart ir daudz reizes labāks.
×
×
  • Create New...