Jump to content
php.lv forumi

Recommended Posts

Posted

Sveiki!

Atradu telefonu Nokia 5230. Nedēļu nokalpoju, taču saimnieks ir nobloķējis IMEI kodu! To pārbaudīju iekš numuri.lv Pazuda zona.

Vai ir iespēja šo telefoniņu atbloķēt. Itkā mēģināju ar tiem kalkulātoriem, be nesanāk.

Posted

Kāda tev šķirba, kā saimnieks attiecas pret savām mantām, nav tavas.

Ja paņēmi svešu un zināji, ka svešs, tātad nozagi.

Vispār prasās pēc iesnieguma policijā. IP adresi un no tās tavu atrašanos atrast būs sīkums, tāpēc labāk pamēģini atrast saimnieku un atdot to, ko nozagi.

Posted

Kāda tev šķirba, kā saimnieks attiecas pret savām mantām, nav tavas.

Ja paņēmi svešu un zināji, ka svešs, tātad nozagi.

Vispār prasās pēc iesnieguma policijā. IP adresi un no tās tavu atrašanos atrast būs sīkums, tāpēc labāk pamēģini atrast saimnieku un atdot to, ko nozagi.

kas tu debiils esi? Pats nekad neko atradis neesi, un ja esi vaiad uzreiz esi iists paraug pilsonis un atrasto atdod? beidz e dziit ja? Un pluss kaa lai zinu kurs ir telefona saimnieks? Man agad staigaat pa ielu un jautaat katram preiinaceejam, klau sitas gadijumaa nav tavs telefoons?

Posted

Pats nekad neko atradis neesi, un ja esi vaiad uzreiz esi iists paraug pilsonis un atrasto atdod? beidz e dziit ja?

Esmu atradis sēnes mežā, zinu, ka viņas nevienam nepieder, tāpēc paņēmu.

Esmu atradis arī maku, zināju, ka viņš kādam pieder, tāpēc atradu saimnieku un atdevu.

Un pluss kaa lai zinu kurs ir telefona saimnieks?

Gan jau tikko atrodot varēji tikt klāt kontaktu sarakstam. Piezvani kādam kontaktam, lai tas tevi sakontaktē ar saimnieku.

Posted

kas tu debiils esi? Pats nekad neko atradis neesi, un ja esi vaiad uzreiz esi iists paraug pilsonis un atrasto atdod? beidz e dziit ja?

99% no klātesošiem atrastu veidu, kā telefonu atdot saimniekam. Laikam esi kļūdījies ar forumu.

Posted

99% no klātesošiem atrastu veidu, kā telefonu atdot saimniekam. Laikam esi kļūdījies ar forumu.

Taisnība, tači 99% no tiem 99% to nemaz negribētu un nedarītu. Tik te taisa no sevis svētos...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...