toms42 Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Ka jau pec topic var spriest esmu ļoti dusmigs! Hmm kapēc? Tāpēc http://wam.6te.net Taja geju adrese ir vairaki mani darbi protams viens maz pokefriks kura deguns atgadina manu locekli, nē man starp kājam nav deguns vinam uz sejas deguna vieta ir loceklis ir nosperis manu design un tagad dava pa labi pa kreisi!! Labi tad nu sakšu par tēmu! Taka man mājas nav ko dariit pieriebies sist pa tasutiniem! Gribu lai jūs man skaidri apstastiet kura valsts iestade versties, kas man nepieciešam, lai to geju iesudzetu tiesa! Man jau piegriezies, šoreiz es nemeklešu kašķi velo iesudzest beidzot kadu tiesā, ā jā es sanemšu kompensaciju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Kas tad ir tas, ko tev nospēra? HTML's un CSS? :) Ja PHP, tad kā viņam/iem tas izdevās? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toms42 Posted July 22, 2010 Author Report Share Posted July 22, 2010 Konkreiti man ir nozagts pliks dizains, bet no daziem labiem ari php saturu vini ir aiznemusies! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Konkreti tajaa linka ir tikai forums, piedevam ar standarta dizainu... nav ko bljaustiities ja nevari paradiit kas un kaa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Леший Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 =cyan&cat=89%2C106"]Links Kaudze ar līdzīgiem un labākiem dizainiem skiniem priekš phpBB for free. Ja nevari nekādīgi pieradīt savas autortiesības uz dizainu, kuram vērtība ir 0, tad iesāku nestresot un taisīt kaut ko ar lielāku vērtību. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikidijs Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 man personīgi to linku visp never vaļā... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Atbildot uz sākotnējo jautājumu: "kura valsts iestade versties, kas man nepieciešam, lai to XXX iesudzetu tiesa!" Šo jautājumu uzdod te: http://www.ljb.lv/?c=diskusijas http://www.tm.gov.lv/lv/forums/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixis Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Es ar neatradu, kurš tad ir tas dizains, kurš ir nosperts. Varbūt ši tam forumam bija slēptā reklāma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toms42 Posted July 23, 2010 Author Report Share Posted July 23, 2010 Es ar neatradu, kurš tad ir tas dizains, kurš ir nosperts. Varbūt ši tam forumam bija slēptā reklāma? Tuvredzigums, nav mana problema tur visi informacija ir zakta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Tuvredzigums, nav mana problema tur visi informacija ir zakta! kas tas ir? phpBB forums zaKts? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Zaklīgie zakļi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Леший Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Ja zaKts ir kontents, tad tas tiešam ir milzīgs zaudējums. Tālāk par sadaļu nosaukumiem neesu ticis, jo prasa login, bet paši nosaukumi liecinā par to, ka kontents ir ļoti kvalitātīvs, unikāls un ar lielu intelektuālo vērtību. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toms42 Posted July 23, 2010 Author Report Share Posted July 23, 2010 Zakta ir informacija, kas atrodas sadalās panemti vairaki design ar viewpage source un ielikti lejuplade,ka ari vairaku popolaru projektu visi php faili +DB! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Леший Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Tā arī vajadzēja pateikt, mē visi domajam, ka zaKts ir forums. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Леший Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Bet apgaismo mani, kā tika nozaKti php faili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts