Jump to content
php.lv forumi

toms42

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by toms42

  1. Vai kāds lūdzu neizskaidrotu, ko tas nozimē un kā to izlabot? http://www.bildites.lv/images/bkgc4fwq33iq8bhfvys.png
  2. Pa 2ls tādu uztaisisu tev :D
  3. toms42

    Majaslapa

    Sveiks man ir nepieciešama kodiera palidziba Uz šādu dizainu uzstādīt sms shopu http://www.bildites.lv/images/m55b7ptmi0gh6j35v4qt.png Shopam jabutu iespeja vienu failu uztsadit uz vairakam kategorijam vienlaikus! Jatbalsta teachpoint serviss Lūdzu sūtiet savus piedāvajums man uz PM pieminot summu par kādu busiet gatvs man izveidot šo lapu!
  4. Bļe :D Man uzrada no hostinga atvertos linkus nevis bildes kuras bija jaizmanto lai atveru dizainu, un ta prosta apskatot lapu log failos neuzradas ka kads tur butu vinos lūrējis! Intresanti ka pec IP baniem vairs neuzrdas neiena jauka apmeklētāja kuram tii ļoti ir nepieciešams css faila saturs lai registretos mana lapā! Protams ka nē, bet tev patiktu ja tu 4 dienas cinitos ar dizainu, lai uzliktu virsu viņu kadam php dzinim un še tev urdodas viens krāna galvs kurš to var paveikt ar copy paste!
  5. Ja nebutu vajadzigs tad diezvai man hostinga uzraditos ka kadam garnadzim patik aplukot css failu + visas billdes kuras bija noraditas css faila! Un pirms atver savu sūkātuvi, pacel roku!
  6. Vot to paprasi vinam!
  7. Zakta ir informacija, kas atrodas sadalās panemti vairaki design ar viewpage source un ielikti lejuplade,ka ari vairaku popolaru projektu visi php faili +DB!
  8. Tuvredzigums, nav mana problema tur visi informacija ir zakta!
  9. Konkreiti man ir nozagts pliks dizains, bet no daziem labiem ari php saturu vini ir aiznemusies!
  10. Ka jau pec topic var spriest esmu ļoti dusmigs! Hmm kapēc? Tāpēc http://wam.6te.net Taja geju adrese ir vairaki mani darbi protams viens maz pokefriks kura deguns atgadina manu locekli, nē man starp kājam nav deguns vinam uz sejas deguna vieta ir loceklis ir nosperis manu design un tagad dava pa labi pa kreisi!! Labi tad nu sakšu par tēmu! Taka man mājas nav ko dariit pieriebies sist pa tasutiniem! Gribu lai jūs man skaidri apstastiet kura valsts iestade versties, kas man nepieciešam, lai to geju iesudzetu tiesa! Man jau piegriezies, šoreiz es nemeklešu kašķi velo iesudzest beidzot kadu tiesā, ā jā es sanemšu kompensaciju?
  11. Sveiki, vai jūs nezinat vai nav kadas iespejas izsargaties no dizainu zagliem, ka piemeram no pokemona midzeņa tutgear, es paskatijos šodien savos IP log failos visadi knarini ložņa pa manu css failu! Varbut ir kāda iespeja kkā pasargat savu design? Vai varbut ir kādi php meistradarbi ar kuru palidzibu var automatiski nobanot mazos zaglēnus!
  12. toms42

    Login

    Intresanti kāpēc? Atvaino nezinaju, ka tavi pirmie scripti bija izcili!
  13. toms42

    Login

    Sveiki, nu tad beidzot iesāku, ko vēlejos, prezicāk sakot macīties php valodu ^^ Protams izvelejos macities tieši tā pat ka css un html, nelasot nekadus suņa murgus vnk veidojot kkadu projektu! Taka ceru nedusmosietis bet mani šeit sastapsiet bieži ar dažādiem muļķīgiem jautajumiem! Tā tad 1. problēma! Es izveidoju registraciju ar login <?php session_start(); // Check if he wants to login: if (!empty($_POST[username])) { require_once("connect.php"); // Check if he has the right info. $query = mysql_query("SELECT * FROM users WHERE username = '$_POST[username]' AND password = '$_POST[password]'") or die ("Error - Couldn't login user."); $row = mysql_fetch_array($query) or die ("Error - Couldn't login user."); if (!empty($row[username])) // he got it. { $a = mysql_fetch_assoc(mysql_query("SELECT * FROM users")); $_SESSION[username] = $row[username]; echo "Sveiks $_POST[username] ".$a['ip']." ! You've been successfully logged in."; exit(); } else // bad info. { echo "Error - Couldn't login user.<br /><br /> Please try again."; exit(); } } ?> <div id="login"> <form action="login.php" method="post" class="login"> <fieldset> <legend>Autorizācija</legend> <label>Lietotajvards</label><br /> <input type="text" name="username" value="<? echo $_POST[username]; ?>" class="username" /><br /> <p class="username_error" style="margin: 0; display: none;">That Username is unavailable</p> <label>Parole</label><br /> <input type="password" name="password" value="" /><br /> <input type="submit" name="submit" value="Ienakt" /> <u>Registreties</u> </fieldset> </form> </div> Kā panākt, lai pec autorizācijas apstiprināšanas viņš nevis iemet login.php lapā, bet gan paliek index.php un login vieta nolasa lietotaja datus?
  14. Ja crashi buss vienam bieža lieta!
  15. :D, kritiku :D 1. Scriptu tu nozagi no Kemito! 2. Tu esi tik liels pokemons ka pats nevareji nomainit design! 3. Tavs deguns ir lidzigs tam, kas man atrodas bikses! Ar to jau laikam vajadzētu pietikt, ne? Kemito vēlējas pateikt Smuka manis taisīta lapa :D Krutiiiiii ^.^ Orģinālu varam apskatīt šeit - http://yoyocat.id.lv Laikam šitas tas pats čalis - Kalniņš, visi liepiņi, kalniņi, kļaviņi visi vienādi laikam :D Pat atstāts mans "Reitings" malacis :D Smaidiņi ar vecie labie, ņēmu no Apyer smaidiņu kolekcijas manliekas :D Kritizēt, ko tu tieši vēlies dzirdēt? To, ka es to lapu kodēju, vai arī to ka toms42 ( no šī foruma ) dizainu ķēpāja ? :D hmmmm.... katrā ziņā, vari saukt mani par " ... " bet nu, vecīt tu dod Vecīt tu neproti kārtīgi izlabot: <td>Kategorija:</td><td> <select name="cat"> <option value="Ieteikums">Ieteikums</option> <option value="Ieteikums">Sūdzība</option> <option value="Ieteikums">Jautājums</option> </select> </td> [23:19:24] Kemito: Kods no sources
  16. Bet līgumu taču var nolēgt aizpildot to pāšu registrāciju, tādu pašu kā makasas hostingiem, vai tad nē? Būtu ļoti pateicīgs ja varētu iedot savu skype, lai turpmāk kā rīkoties varu uznāt privāti! (atsūti lūdzu PM)
  17. Cik saprotu visas licenzes ir tam hostingam, bet ja zem lapas uzrakstu ka par visu saturošo informāciju atbilt klients, tad tik untā tikšo sodtī piemēram par to pašu nelagalo IPB lietošanu?
  18. Nu es vēlos līdz konkreitam datumam kad man paliks 18 atvērt bezmaksas hostingu, lai tauta priecājas un brīnas, pēc ši datuma es planoju pariet uz maksas pakalpijumiem!
  19. Teoretiski es varu atvēr hostingu kurš nepieprasīs nekādu reklāmas pakalpojums un nekādas zieošanas kurš negūs nekādus ienākumus bez papiriem?? Visas cpanel licenzes ir http://www.hosting24.com P.S. kas īsti notika ar hostplex, man ir bailes ka ar mani nenotiek kkas līdzīgs!
  20. Es dzirdēju , ka varot apiet likumus, ka piemēram lai dabutu sev ausgtaku plana tarifu tu ziedo musu projektam, no ta liakam tiek nonemti nodokli bet nekadi apiri nav vajadzigi! ā jā esmu nepilgadīgs (17), bet dzirdēju ka var no 16 kkadu bidrību atvērt :/!
  21. Tādā gadijumā, ja atveru free hostu, man nekas nav jāmaksā?
  22. Sveiki, man jums ir viens liels jautājums, es vēlos atvērt hostingu! Nomājot šo iespēju šiet http://www.hosting24.com/reseller.php Tā kā hostings galveno kārt apkalpos latvijas auditoriju, tad īsti nezinu kas man vajadzīgs vai man obligāti javeido firma? Vai uz mani attiecās autortiesību noteikumi!? Ko darīt ar tiem nodokļiem?
  23. Klasuies man mazais draugs! To design izveidoju savam saitam :)! Kemino man uzraktija ka nepieciešam design vins loti vēlējas tadu kā manam saitam, nu ko atdevu viņam! Lapā ir rakstīt ka autors ir Toms, tā tad es, bet joku lapa ir rakstits chizijs un kemito, man nekas nebija pretī ja copyright nomainija, jo viņi man ir palidzejuši :)! Runājot ar pārējiem cilvēkiem kuru tu redzi manā kontaktu sadālā viņiem ar to vispār nav sakara ,jo visi tika pieņemti pēc šis dizaina izgatavošnas!
  24. Tu esi lohs vai kā idiot? Pirms raksti padoma ko rakti! Esmu šis lpas īpašnieks Un Kemito publiski hoste pie manis! Nakamreiz kad ienak kāda stulbība tava cauraja galvā tad paturi pie sevis!
×
×
  • Create New...