van-am Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Sveiki es gribetu taka ielikt Jaunumu skriptu bet es nezinu ka !!!! :( Saku nesen tikai stradat ar php datubazi!! Gribu lai palidzat ielikt so jaunumu sktiptu...... busu pateicigs :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Леший Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Diemžēl mums pat līdz tavam līmenim ir pa tālu, jo mēs pat neesam dzirdējuši par php datubāzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixis Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Parasti ja skitpus liek pieredzējuši lietotāji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 manam draugam ar tā bija, viņš atrada paste.php.lv un ielika tur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Atbilde. Kā izskatās tas, ko jau esi uztaisījis? Atkarībā no tā arī var kaut ko sākt līdzēt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Леший - Piekrītu šim cilvēkam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Vienmēr esmu sapņojis par PHP datubāzi. šīs datubažes saturam varētu $ vietā piekļut ar ~ un izmantot aptuveni šādi: ~a=~a+1; echo ~a; katru reizi, kad tiktu refrešots šis skripts, viņš izvadītu par vienu skaitli lielāku, ja tajā laikā kāds cits šim skriptam nepiekļūtu. Varētu arī veidot daudzdimensiju masīvus $user=~users[$_GET['id']]; echo $user['name']; Žēl tikai, ka nav tādas PHP datubāzes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts