djmartins Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Man ir divas formas, kurām vienlaicīgi vajadzētu izpildīt, kaut kādu darbību. Viena formā atrodās teksts, kas jāsaglabā db un otrā formā ir fails, kas jasaglabā uz servera. Katru formu var izpildīt atsevišķi ar divam dažādām pogām un viss strādā. Taču man vajadzētu uztaisīt, ka abas formas darbība tiek izpildīta ar vienu pogu. Vai tas ir iespējams, ja faila formai ir enctype=multipart/form-data ? Kā varētu panākt abu formu izpildīšanu ar vienu pogu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Cik man zināms, divas formas datus nevar nosūtīt vienā pieprasījumā... Jāveido viena forma, ar visiem laukiem, un tad kad noposto, paskatās, kura submit poga bija spiesta, tad arī veic attiecīgo darbību... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmartins Posted June 20, 2010 Author Report Share Posted June 20, 2010 Bet var vai tad taisīt vienā formā gan tekstu, ko vēlos saglabāt db, gan bildi, ko vēlos augsupieladēt uz servera, ja norādīts pie formas enctype=multipart/form-data> ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickys Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 (edited) gibi teikt, ka multipart/form-data tev neļauj sūtīt tekstu uz serveri? Edited June 20, 2010 by mickys Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Val Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 abetprotams, ka var visu apvienot vienā formā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmartins Posted June 20, 2010 Author Report Share Posted June 20, 2010 vienkārši man kaut kas tur nesanāca, bet nu labi paskatīšos, drošvien kaut kur kāda kļūda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raido Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 Vēl jau variants (un būs vēl smukāk), ja izpildīsi ar "ajaxu" - ar vienu pogu 2 pieprasījumos nopostē abas formas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 Kaprači normāli uzdarbojas pēdējā laikā... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaxc Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts