Jump to content
php.lv forumi

Raido

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Raido

  1. Klientam "tiešām nepieciešams". Es jau viņa sāpi saprotu ... piemēram, Drupal versijai ir tāds modulis "webforms". Tiešām jauks, taču man ne mazākās nojausmas nav par izstrādi, cik tāds varētu prasīt. Vai ir kāds labāks risinājums?
  2. Vēl jau variants (un būs vēl smukāk), ja izpildīsi ar "ajaxu" - ar vienu pogu 2 pieprasījumos nopostē abas formas.
  3. Ir web lapa. Izstrādāta ar CakePHP.Arī CMS taisīts ar CakePHP. Vai iespējams CMSā uztaisīt iespēju veidot patvaļīgas WEB FORMAS? Ideja sanāk, ka būtu modelis "webform", kura dati būtu dažādi formu lauki (katrai formai pie tam random skaits). CMSā būtu iespēja norādīt lauku, tipu, u.t.t. Varbūt kaut kā izmantot http://code.google.com/p/php-form-builder-class/ Idejas?
  4. Ar ielases skritpiem iegūstu "kaut ko", bet ne LV valodā nosaukumu. Piemēram "ūīš.doc" ielasās kā "Å«Ä«Å-.doc". Mainot izvades, kodēšanas etc, iegūstu, labākajā gadījumā, tekstu "ûîð.doc" tajā pašā laikā - PHP kodā izmantotās faila apstrādes komandas strādā korekti - visu nolasa, visu ieraksta. Bet kad cenšos faila vārdu paņemt un ieglabāt tālāk MySQL DB, tad tur nekādi UTF-8 formātā nevaru to tringu korekti dabūt. Īsti tā arī neatradu, kāds būtu pareizais funkciju klāst ar parametriem, kā to failsistēmas ielasi apstrādāt. Varbūt kāda pieredzet? Domāju, nav būtiski, vai tas ir Win vai *x sistēmas - ja failsistēma ir Unicode, tad jābūt vienādam risinājumam.
  5. Super! Šoreiz man tieši tāds gadījums - formā ir AJAX un kas tur nezin vēl. Vai CURL anyway ir vienīgā iespēja? T.i. - vai ir kaut kas, ko ar CURL nevar, bet ar citu var? Varbūt kādu interesē izaicinājums/darbiņš tikt galā ar vienas viltīgas formas/rezultātu nolasīšanu. Pie tam - pati lapa ir http, bet izskatās, ka ajax izmanto https. Ja kādu intersē, rakstiet privāti.
  6. Ir lapa, piemēram, www.uzdevums.lv/forma.php , kurā ir forma, kura.... :) Tātad, forma strādā ar POST metodi. Un atgriež rezultātu. Es gribu no savas lapas, piemēram, www.arnis.lv pieslēgties ar PHP (vai kādu citu tehnoloģiju?) šai lapai uzdevums.lv/... un aizpildīt formu, nopostēt to un saņemto rezultātu atgriezt savai lapai www.arnis.lv .. Vai tas vispār (un kā?) ir iespējams?
×
×
  • Create New...