Jump to content
php.lv forumi

mickys

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    218
  • Joined

  • Last visited

About mickys

  • Birthday 08/30/1992

Contact Methods

  • Website URL
    http://mikus.id.lv/
  • Skype
    mickys92

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Preiļu rajons

mickys's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. tad viņš braukās līdz ar lapu, tas arī neder. Vispār, pasūtītāji mēdz būt dīvaini. Pateica, ka lapai vajag baltas malas un fonu tekstiem nevajag. I don't get it.
  2. Tātad. liela problēma šaujies kaut nost, bet nesanāk.Vajag lai div's atrastos vai nu lapas apakšā vai, ja lapa neaizņem visu logu, tad loga apakšā. ar stickyfooter.com esmu pazīstams, bet tas nav mans variants, jo man tas div's jāliek kā fona bilde, t.i. lai neietekmētu pārējo lapu. edit: nevajag jums linku, slēdziet ciet
  3. Galu galā - pieliks fotoaparātu/telefonu/videokameru un nofilmēs no ekrāna.
  4. Kāpēc gan tabulārus datus nevarētu attēlot tabulā? Edit: ok, iespējams, tie <div> iekš <tr></tr> nav gluži labais stils :)
  5. Vēlos mašīnu Adrese: http://www.ss.lv/lv/transport/cars/volvo/v70/
  6. Kur tieši ir problēma? Izvadīt ierakstus, tā lai tie būtu sakārtoti pa kategorijām, vai izvilkt ierakstus no divām datubāzēm vienlaicīgi? Ja pirmais variants, tad http://php.lv/f/topic/17496-forums-attiecigo-forumu-izvadisana-sava-kategorija/page__gopid__136903#entry136903 Ja otrais, tad gan nemācēšu neko labu ieteikt. Es mēģinātu pēdējos 5 ierakstus no katras db ielasīt vienā masīvā, par indexu lietojot piemēram pēdējā ieraksta tiemstampu, tad masīvu sakārtot pēc indexiem un izvadīt pēdējos 5 ierakstus no masīva. Edit: Lai arī... http://www.sitepoint.com/forums/mysql-182/php-mysql-multiple-database-select-440095.html Edit-double: Autors tikai pirmajā postā kko minēja par otru datubāzi, vai tā bija domāta tabula, nevis datubāze?
  7. http://php.net/manual/en/function.html-entity-decode.php
  8. Sāku mācīties kko no OOP un MVC filozofijas, tāpēc jautājums - Kas ir abstrakts kontrolieris?
  9. naa, šitais cauri neiet izmēģināts vairākkārt Tikko radās spoža ideja, jāuzraksta regulārā izteiksme, ka viss izņemot admin $route['^(?!admin)(.*)$'] = "site/$1"; $route['admin/(:any)']= "admin/$1";
  10. Laba diena! Veidoju savu pirmo lapu uz CodeIgniter un saskāros ar problēmu. Izveidoju routi $route['(:any)'] = "site/$1"; lai URL izskatītos kā http://...lv/kategorija/raksta_id'>http://...lv/kategorija/raksta_id labots:bet url var būt arī http://...lv/kategorija , bez raksta id bet problēma radās, kad gribēju izveidot admin paneli. Kā par nelaimi, arī tas routējas uz šo pašu kontrolieri. Kā būtu pareizāk veidot to admin paneli, lai URL tam būtu apmēram http://...lv/admin/raksti Pašlaik risinājums ir site.php public function _remap($k,$d){ if($k=='admin') $this->admin($k,$d); else $this->raksts($k,$d); } [..] public function admin($k,$d){ include "admin.php"; $admin = new Admin(); $admin->index($k,$d); } bet tas pavisam noteikti nav labākais risinājums. Iesakiet pareizo variantu, lai iemācos uzreiz pareizi :)
  11. varbūt htmlentities() var to paveikt?
  12. Šādos gadījumos parasti sāk runāt par konkrētām naudas summām. Par velti šeit Tev neviens neko netaisīs. Te Tev palīdzēs saprast, kā to uztaisīt pašam.
  13. varētu iet cauri masīvām un ņemt katru elementu no masīva. To elementu aizvietot nepieciešamajā tekstā ar tukšumu/neko. Ja pēc iziešanas cauri masīvam nepieciešamais teksts paliek tukšs, tad tā, ja kaut kas paliek, tad tomēr satur kaut ko neatļautu
  14. a varbūt var lietot Radio button? edit: sorr, neizlasīju, kāpēc nelieto radio
×
×
  • Create New...