anonīms Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 Vēlējos painteresēties vai kādam nav aizķēries kods, kas no swf faila izveidotu thumbnail'u. (Ideja ir no flash spēles uzreiz izveidot "title" bildi) Googlēju, bet neko pratīgu neatradu. Paldies Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 Nez, tas maz iespējams? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefisto Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 Ar actionscript it kā : http://forums.adobe.com/thread/635660?tstart=0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 Ar ffmpeg točna var :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pentiums Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 pag pag, vai tik es agrāk no swf scrēnus nedabūju ar php image f-jām..?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted June 3, 2010 Author Report Share Posted June 3, 2010 kāds mazs piemērs palicis ir? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldis Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Vsp, vajadzētu jā. Bij maksas sources. Un ja nemaldos php add-onus vajadzēja, takā to tik veikt varēja uz sava servera, vai sev zināma hostera. Lai vai kā, ja Pentium atceries, kā to izveidot, dod ziņu! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpr Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 jas tas ir swf moovie tad vēl varētu kaut ko izdabūt, bet ja tīrs as, tad šaubos, ka kaut kas prātīgs tur sanāks. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted June 4, 2010 Author Report Share Posted June 4, 2010 Tās ir flash spēles. Ideja ir tāda, ka vnk automātiski ielādējot swf failu pēc 30s tiek paņemts skrīns (lai nav tā, ka visur "safočē" loading barus). Es biju atradis vienu atradis, kur izmantoja capture_screen clasi, tik man mājās bookmarkos ir. Tikšu pie kompja, iemetīšu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xPtv45z Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 http://www.phpfreaks.com/forums/index.php?topic=225699.msg1410236#msg1410236 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pentiums Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 (edited) @aldis Samelojos gan par to screena dabūšanu ar image f-jām. Atausa atmiņā, ka es ar image f-jām dabūju swf dimensijas (w/h) lai izrēķinātu proporcijas priekš dimensiju samazināšanas lai ietilptu logā :) function.getimagesize Edited June 4, 2010 by Pentiums Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts