renathy Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 Nav laika lapai pielikt paypal un nav laika par to vispār pat lasīt. Varbūt kāds var palīdzēt? Tātad ir (precīzāk - būs) saits, kurā notiek konkursi. Par dalību konkursā ir jāmaksā kaut kāda summa (parasti neliela, 1$ vai tml.). Lietotājs to iemaksā, tad piedalās konkursā. Konkursa uzvarētāji saņem noteiktu naudas summu. Daļa no iemaksām paliek uzturētājam. Tātad šeit sanāk šādas lietas: - kā organizēt to, ka lietotāji iemaksā naudu? (laikam sanāk divi veidi - pirmais, ka iemaksā saitā tieši tik cik vajaga, otrais - ka iemaksā saitā ieprieš jau lielāku summu, teiksim 100$, un tad katru reizi vienkārši no tās ņemas nost). - kā izmaksāt uzvarētājiem? (vai par katru konkursu jāmaksā uzreiz, vai teiksim mēneša beigās par vairākiem konkursiem...) - kā izmaksāt "sev" (saitam) kaut kādu komisiju? Principā nepieciešams uzrakstīt funkcijas, kas veic attiecīgās lietas. Tam visam jānotiek caur paypal. Ja kāds var palīdzēt idejiski un arī uzprogrammēt, rakstiet lūdzu pm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 (edited) Idejiski to būtu jārealizē tā, ka katram lietotājam glābā cik viņam ir nauda. 1)Kad viņš veic iemaksu caur paypal, tad palielina naudu. 2)Kad viņš piedalās konkursā, tad samazina. 3)Kad vinnē, tad palielina. 4)Kad izņem, tad samazina un pārskaita uz viņa paypal kontu 2. un 4. punkts ir elementāri, 1. un 3. darbības ar paypal. Sev izņemt naudu, jau var caur paypal. Edited April 27, 2010 by codez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
renathy Posted April 28, 2010 Author Report Share Posted April 28, 2010 Nu, ja neviens nepieteiksies man būs pašai jāmeklē info kā to izdarīt caur paypal... Btw, pasūtītājs minēja kaut ko par excel failiem (vai teksta) kas nez kāpēc jāsūta masveidā uz paypal. Šito es neesmu sapratusi - kādā sakarā tas varētu būt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 par ekseli izklausās varenloģiski :)) Vispār vajadzētu noskaidrot, vai ar paypal api var nosūtīt naudu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
php newbie Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 (edited) php koda piemēri https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?cmd=p/pdn/pdt-codesamples-pop-outside#php un kkads paypal sdk https://cms.paypal.com/us/cgi-bin/?cmd=_render-content&content_ID=developer/library_download_sdks nu izskatās diezgan vienkārši faili kas jāsūta varbūt ir domāti maksājumu importam, bet no tiem piemēriem es sapratu ka to visu var darīt no php caur soketiem p.s. tas viss ir teorija. nekad neesmu ne ar ko tādu nodarbojies Edited April 28, 2010 by php newbie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 Ļaudis - šis tak ir darba piedāvājums ;) Piesakieties, dariet! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
php newbie Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 nu es varētu bet man ir ļoti liels LS/Pieredze koeficients t.i. maza(gadījumā ar paypall vispār nav) pieredze, bet gribu lielu naudu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts