Snaip3Rs Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 Varat lūdzu iedot pamacību vai paši pateikt kā var saglabāt bijušos echo piemēram izvada cau un lai nedzēšās un tālāk izvada ata caur post funkciju jo ir tikai viens echo a kā var uztaisīt lai saglabātos nezinu! Varbūt tikai txt failā, bet ar nav skaidrs Apmēram tā cau ka iet ata caur vienu echo echo $_POST['textbox']; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 Output bufferings? :)) Nezinu, nevar īsti saprast no tevis teiktā... Moš parāk stipru kapronu pīpē? :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraistaps Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 Manuprāt viņš to bija domājis apmēram kā piem. iekš paskāla neizmantots ClrScr; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emsy Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 (edited) To POSTu ieraksti cepumā un katru reizi papildini, bet to varēs redzēt tikai ar attiecīgo cepumu uz datora, bet, ja glabā db vai txt, tad varēs redzēt visi, kam vajag to redzēt :) Edited April 13, 2010 by emsy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 glabā db. Katram "useram" savu sesijas ID un db tik met Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snaip3Rs Posted April 13, 2010 Author Report Share Posted April 13, 2010 (edited) Paldies visiem kas pateica dažādus variantus, bet es pīpēju balīšu striķi! :D Tāds kods ir man ko jūs iedevāt, bet ir biku salabots! <form method="post"> Jautajums: <input name="jautajums" type="text" /> <input type="submit" value="Jautat" /> <br> Es: <?php echo $_POST['jautajums']; ?> <br> Bots: <?php if($_POST['jautajums']) // vai formas name { $Q = mysql_real_escape_string($_POST['jautajums']); // drosiba pirmajaa vietaa $result= mysql_query("SELECT count(atbilde) AS c, atbilde FROM bot WHERE jautajums = '".$Q."' GROUP BY atbilde"); if($result && mysql_num_rows($result) > 0) // ja kveri eksistē un izvada vismaz 1 rindu { $atbilde = mysql_fetch_assoc($result); echo $atbilde['atbilde']; } else { echo 'Man nav tik daudz atbilžu ieprogramētu!'; } } ?> Un sanāk piemēram tā Es: cau Bots: You Es: Versija Bots: V.1 Es: kas tevi radija Bots: Man nav tik daudz atbilžu ieprogramētu! Es: ata Bots: Cerams tiksimies vēlāk! Un ja ar kokie saglabā viņš tak saglabā tikai esošo atbildi? piemēram echo $_COOKIE["atbilde"]; Edited April 13, 2010 by Snaip3Rs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 Murgs:D un <br> tagi vispār super. Tas, ko te iepostoji var darboties tikai tavos bēniņos un pēc kārtīga kumāra, ko āksties? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snaip3Rs Posted April 13, 2010 Author Report Share Posted April 13, 2010 (edited) Es nez manos bērniņos strādā iečeko! ja PC bus on Links te Un tāpat <br> tādi strādā vai es lieku tā <br> vai tā <br /> Edited April 13, 2010 by Snaip3Rs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 (edited) Var jau būt, ka <br> srādā arī. Bet kāpēc gribi mocīt pārseri lai tas pielabo tavu nolaidību? Headeri nav un lv burti man ir klučos, tas viens. Tāda pofigātora attieksme no Tavas puses pat HTML, pamēģini XHTML un paskaties kas sanāks:D Edited April 13, 2010 by mounkuls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snaip3Rs Posted April 14, 2010 Author Report Share Posted April 14, 2010 Atradu kodu mazliet pielaboju un viss sanāca tikai ir daži, bet uz kuriem centīšos rast atbildes! Kods! <?php $file = fopen("atbildes.php","a+") or exit("Unable to open file!"); $string = "".Es."".$_POST['jautajums']."<br/>"; $string2 = "".Bots."".$atbilde['atbilde']."<br/>"; $write = fputs($file, $string); $write = fputs($file, $string2); fclose($file); ?> Izvadu ar include atbildes.php Problēmas 1)Kaut vai man ir utf8 kad rakstu piemēram čau viņš nesaglabā kā utf8 un iznāk ķeburi! :( 2)Vienkārši refrešojot lapu viņš jau saglabā Es un Bots vārdus un katru reizi refrešojot nāk klāt un klāt rindās! 3)Derētu uzzināt kā lai uztaisa ka izvada tikai 20 jaunākos rindas kurās sanāk 10 sarunas. 4)Nezinu kādās pēdiņās likt lai izvadītu Bot: ar atstarpi jo ja lieku : met erroru. Paldies par atsaucību! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xPtv45z Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 $string2 = "".Bots."".$atbilde['atbilde']."<br/>"; haha :D Kā līdz kaut kam tādam var aizdomāties. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chizijs Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 Tad jau labāk $string2 = "Bots".$atbilde['atbilde']."<br/>"; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snaip3Rs Posted April 14, 2010 Author Report Share Posted April 14, 2010 Cizij, bet kā es varētu ielikt kolu un pēc kola atstarpi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chizijs Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 $string2 = "Bots: ".$atbilde['atbilde']."<br/>"; :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts