anonīms Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 Rakstu tekstu, nepieciešama uzruna blabla: "mana uzruna" un beigās piefiksēju, ka pēc pēdiņām esmu ieliecis semikolu ; (FAKINU SEMIKOLU :D). Kādam nav gadījis, kas līdzīgs? Kad agrāk spēlēju cs, tad vienu brīdi bija tā, ka skype čatos sanāca 1 burtu ielikt y, kas csā nozīmēja (sākt rakstīt) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 Pārslēdzoties no PHP uz VB.NET, kurā nevajag semikolus, tie ik pa laikam iemetās :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 mhm the same :D bija viens brīdis, kad semikols likās beigās. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 Taadeelj ir jaaprogrammee ieksh Ruby, kur var likt semikolus un var arii nelikt (sun) ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 Kādam nav gadījis, kas līdzīgs? ir gadijies kad visas atstarpes tiek aizvietotas ar _ ( apakssviitru ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 ķipa SEO? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted March 17, 2010 Author Report Share Posted March 17, 2010 Grey Wolf tavs variants ir vnk :DDD Mans ok, nospied vienu pogu. Bet tavā tak vēl shift pogu jāmeklē :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 Mans ok, nospied vienu pogu. Bet tavā tak vēl shift pogu jāmeklē :D aga piekriitu.. tas bija peec tam kad biju parrakstijis vairakus skriptus parlabojot mainiigo nosaukumus.. ( iepriekseejais 'koderis' pusi bija apziimejis vienkarshi nelasami --> $x1 etc. formaataa. ) Un rakstiju nelielu skripta aprakstu ... labi kad laikaa attapos un nenosuutiiju klientam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Tā kā IT jomā pārsvarā sanāk lasīt angliski utt., sanāk tā, ka reizēm nevaru vairs sakarīgi uzrakstīt tekstus, vārdu izkārtojums neloģisks utt., es pat vairs nezinu, kā ir literāri pareizi - "neloģisks vārdu izkārtojums", vai "vārdu neloģisks izkārtojums" , utt. Bet visādi citādi, buršanās ap daudzām programmēšanas valodām un vairākiem SQLiem, novedusi pie tā, ka pat elementāras funkcijas parametrus čekoju no manuāļa, jo gadās, ka rakstu priekš php, bet pirms brīža esmu ņēmies ar .NET, utt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yeahz Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Arī es reizēm aizdomājos, visspožāk prātā ir palicis: "tu neesi nekas". Mēs mēdzam teikt par šādiem vārdiem domu ka "tu esi nekas", bet loģiski padomājot sanāk, ka "tu esi kaut kas", jo "tu neesi nekas". Kaut kā tā, ceru ka kāds manu domu saprata. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 (edited) lv valodā dubultā noliegšana ir iecienīta :P no loģikas/matemātikas viedokļa -- ir +, bet lv valodā tas anyway ir -, tāpēc arī izklausās mazliet neloģiski angliski gan tādas bullshit konstrukcijas nelieto, bet visu saka normāli un noliedz vienreiz: "nothing happens", nevis "nekas nenotiek" (ārzemniekam mācoties lv valodu, lai saprastu šo frāzi, vajadzētu smadzenes izmežģīt :D:D:D jo "nekas" nevar ne notikt, ne nenotikt, jo tas jau ir nekas :P lol, bet tgd jau man arī tā angliskā frāze sākt likties neloģiska, jo tur jau arī ir mazliet līdzīgi. kr4 labāk nemaz neiedziļināties vārdu jēgā :D) Edited March 18, 2010 by 2easy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts