Jump to content
php.lv forumi

Recommended Posts

Posted

Radio raksta ar īso "a"

iesaku izmantot kkādu nebūt spellcheckeri

pie produkta/skripta apraksta būtu labi, ja būtu arī bilde/screens, kur skripts ir redzams darbībā. sīkums, bet tomēr. vismaz rodas sajūta, ka tas skripts kkad ir arī strādājis ;)

Posted

Radio raksta ar īso "a"

iesaku izmantot kkādu nebūt spellcheckeri

pie produkta/skripta apraksta būtu labi, ja būtu arī bilde/screens, kur skripts ir redzams darbībā. sīkums, bet tomēr. vismaz rodas sajūta, ka tas skripts kkad ir arī strādājis ;)

Nu šo shop es taisiju kkur 3 dienas, bet nejau visu laiku, pa laikam es pa māju pastrādāju un pa laikam pataisu, un izdomāju kko tādu izveidot, tagad turpināšu izklaides portālu taisīt :)

Posted

Forsh dizains..nekaa lieka...

Paga, es ritā saliksu kad var saukt referāļus kas reģistrējas zem noteiktā lietotāja un lietotājs ar visvairāk referāļiem saņems balvu :)

Posted

xmas12, ievērtē, kā citi taisa skriptu shopu http://codecanyon.net/category/all

tur ir gan screenshoti, gan live preview, gan piemēri/apraksti/demo kā lietot skriptu, gan sistēmas prasības (info par failiem). var jau bez tā visa iztikt, taču šāda info viennozīmīgi ir tikai plus. tie, kam kādreiz ir bijusi negatīva pieredze "iepērkoties" kādā vietājā sms shopā, diez vai vēl pirks kādu failu, kuram ir tikai minimāla info. vnk vairāk info iedrošina tos, kas vēl svārstās un nezin, vai pirkt, vai nepirkt

Posted

Es iesaku pievienot hot_asian_and_russian_teenagers_xxx_and_dog.avi un tāda tipa failus - lielāka iespēja, ka kāds kaut ko pirks... :D

A vispār derētu savs domēns vismaz...

• 1 month later...