xmas12 Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 Sveiki, nedaudz paskriptoju un izveidoju nelielu sms shop un domāju varbūt kādus ienākumus sev nesīšu, tad nu varat vertet un teikt ko pievienot, ko atņemt lai webs būtu labāks un rastos vairāk tautas. Adrese: http://veikals.co.cc/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 Radio raksta ar īso "a" iesaku izmantot kkādu nebūt spellcheckeri pie produkta/skripta apraksta būtu labi, ja būtu arī bilde/screens, kur skripts ir redzams darbībā. sīkums, bet tomēr. vismaz rodas sajūta, ka tas skripts kkad ir arī strādājis ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandis_m Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 Forsh dizains..nekaa lieka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
false Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 Reģistrācija - 2Ls, priekš sākuma varēji uztaisīt bez maksas reģistrāciju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmas12 Posted January 12, 2010 Author Report Share Posted January 12, 2010 Radio raksta ar īso "a" iesaku izmantot kkādu nebūt spellcheckeri pie produkta/skripta apraksta būtu labi, ja būtu arī bilde/screens, kur skripts ir redzams darbībā. sīkums, bet tomēr. vismaz rodas sajūta, ka tas skripts kkad ir arī strādājis ;) Nu šo shop es taisiju kkur 3 dienas, bet nejau visu laiku, pa laikam es pa māju pastrādāju un pa laikam pataisu, un izdomāju kko tādu izveidot, tagad turpināšu izklaides portālu taisīt :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmas12 Posted January 12, 2010 Author Report Share Posted January 12, 2010 Forsh dizains..nekaa lieka... Paldies :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmas12 Posted January 12, 2010 Author Report Share Posted January 12, 2010 Forsh dizains..nekaa lieka... Paga, es ritā saliksu kad var saukt referāļus kas reģistrējas zem noteiktā lietotāja un lietotājs ar visvairāk referāļiem saņems balvu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 mm laikam nav grūti uzminēt, ka balvā būs kāds sms shops ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandis_m Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 Reģistrācija - 2Ls, priekš sākuma varēji uztaisīt bez maksas reģistrāciju! Tikko palasiiju instrukciju un cik es sapratu tad tie 2Ls ieskaitaas shopa iekseejaa kontaa un pa tiem var pirkt failus...par katru failu nonjem 50 santiimus ..Vismaz te taa rakstiit: http://veikals.co.cc/index.php?lapa=instrukcija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 http://veikals.co.cc/index.php?lapa=faili apraksta fonta izmērs mikroskopisks :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 xmas12, ievērtē, kā citi taisa skriptu shopu http://codecanyon.net/category/all tur ir gan screenshoti, gan live preview, gan piemēri/apraksti/demo kā lietot skriptu, gan sistēmas prasības (info par failiem). var jau bez tā visa iztikt, taču šāda info viennozīmīgi ir tikai plus. tie, kam kādreiz ir bijusi negatīva pieredze "iepērkoties" kādā vietājā sms shopā, diez vai vēl pirks kādu failu, kuram ir tikai minimāla info. vnk vairāk info iedrošina tos, kas vēl svārstās un nezin, vai pirkt, vai nepirkt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 Es iesaku pievienot hot_asian_and_russian_teenagers_xxx_and_dog.avi un tāda tipa failus - lielāka iespēja, ka kāds kaut ko pirks... :D A vispār derētu savs domēns vismaz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmas12 Posted January 12, 2010 Author Report Share Posted January 12, 2010 Tikko palasiiju instrukciju un cik es sapratu tad tie 2Ls ieskaitaas shopa iekseejaa kontaa un pa tiem var pirkt failus...par katru failu nonjem 50 santiimus ..Vismaz te taa rakstiit: http://veikals.co.cc/index.php?lapa=instrukcija Jātieši tā un jakontā ir 0.00 tad parādās uzraksts, ludzu papildiniet kontu lai lejuplādētu failus! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB. Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 Tas jau nekas - ka visi pieejamie faili ir brivi pieejami interneta un tepat foruma :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fans Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 Šo pašu dizianu esmu redzējis jau kādos freecss themes! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts