Jump to content
php.lv forumi

fans

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by fans

  1. Sveiki, Nesen atradu "Free Reseller Hosting" rakņājoties pa googli un cenšoties atrast tieši kautko tādu. Tātad padalīšos ar jums un paskatieties cik gan vienkārši atvert pašam savu web hostingu, laigan serveri ir iekš ASV, bet Latvijā ātrums arī tīri normāls. youhosting.com
  2. Ja vēlējies uzināt kādu bezmaksas web hostingu, tad rekur būs: 1) http://epit.lv 2) http://www.hostplex.lv/ 3) http://woano.lv Manuprāt labākais risinājums bezmaksas web hostingam Latvijā. + laigan paši serveri nevienam no viņiem nav Latvijā.
  3. TERE SIA ir uzņēmums, kas nodarbojas ar IT pakalpojumu sniegšanu, precīzāk ar mājas lapu izstrādi un uzturēšanu vairāk specializējoties uz ļoti augstas klases biznesa hostinga piedāvāšanu Latvijā un Ziemeļeiropā. Klientu vidū ir tādas Latvijā un starptautiski atzītas kompānijas kā SEB, PureFood, JCDecaux, Rīgas Piensaimnieks, Ādažu čipši, Kempingi.lv, Fazer un vēl daudzas citas. Avots: http://terehost.lv/par-mums Kautkā neticu ka pie jums hostējās: SEB,Ādažu čipši,Fazer utt
  4. Un kas dad pie tevis jau hosteejaas? MAzais brālis :D?
  5. Šo pašu dizianu esmu redzējis jau kādos freecss themes!
  6. Ātrums iekš latvijas bija apmierinoš?
  7. Izmantoju šho hostingu jau 2-3 mēnešhus un pašlaik nav nekādu problēmu bijušu. :) Salīdzinot ar citiem free hostingiem, šis noteikti ir līderis latvijā.
  8. Hey! Gribēju pajautāt vai jums kādam ir sanācis saskarties ar hosting24.com?! Būtu forši dzirdēt jūsu atsauksmes un sūdzības par šo hostingu :)
  9. fans

    PHP FUSION

    Vai varat lūdzu pateikt kā nomainit dizainu php fusion webam kas ir ielikts iekš (woano.lv hostinga)
×
×
  • Create New...