yozhis Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 Sveiki! Vēlos, lai Jūs man piedāvātu hostingu. Šeit iespēja hostinga kompānijām paspīdēt! Izvēlēšos to, kura mani apmierinās: ātruma ziņā, ar izcilu atbalstu, salīdzinoši lētu, un ar labām iespējām. Iespējams, šis topiks palīdzēs arī citiem izvēlēties īsto, sev piemēroto hostingu. p.s. rādat arī piemēru (lapu), kas tiek jau uzturēta uz šī hosta, lai ir ko salīdzināt.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 (edited) hostplex.lv waplet.hostplex.lv Edited October 18, 2009 by waplet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 (edited) Hosts: http://www.include.lv ļoti labs tehniskais atbalts hostējas: http://www.astrologi.lv Edited October 18, 2009 by briedis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 terehost.lv ir 2 veidu hostinga iespējas http://php.lv/f/topic/14433-terehost-lv/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buks Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Vienu topic ieprieks rakstiju par tophostings.lv Tā pati lapa tiek hostēta uz hostgator! Jautā googles tantei, jo LV jau arī šo to sakarīgu var atrast, beeeet nu tadas fi6kas kā ārzemju firmas, attiecībā pret cenu LV neesmu redzējis! Un domājams tik drīz neredzēsim, jo nav LV tā konkurence tik liela, lai mestu tik loti cenas nost un piedavatu bezmazvai visu par neko! ;) ps es par arzemju hostingu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rich Bitch Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 beeeet nu tadas fi6kas kā ārzemju firmas, attiecībā pret cenu LV neesmu redzējis kas tad ir šīs trakās fīčas ko piedāvā ārzemēs, bet Latvijā ir kaut kas nereāls? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buks Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 kas tad ir šīs trakās fīčas ko piedāvā ārzemēs, bet Latvijā ir kaut kas nereāls? Izlasi vēlreiz - Attiecībā pret cenu!!! ps Un nejautā tikai principa pēc, vai lai pameklētu kašķi, raksti, ja tiešām tevi kaut kas interesē! ;) Nepiedrazosim forumu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzm Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Patreiz lietoju Terehost un +/- esmu apmierināts, tākā varu ieteikt to. Cenas arī ļoti draudzīgas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hostnet Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Labdien! Varat izmantot mūsu pakalpojumus. Ir iespēja sarunāt individuālu risinājumu katram klientam. Mūsuprāt piedāvājam visizdevīgāko kvalitātes, cenas un diska vietas attiecību Latvijā. Ja ir kādi jautājumi, droši jautājiet šeit vai rakstat uz info@hostnet.lv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rich Bitch Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 Man lapa hostējās pie hostnet. Galīgi nepatika tas, ka pie 1GB plāna tikai viens domēns. 3 lapas, katra pa 300MB un man tas bija galīgi neizdevīgi. Tāpēc pārgāju uz Nano, kur par to pašu summu 5 domēni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 vieglāk nav bezmaksas hostingu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 Jā - bezmaksas hostings noteikti ir tas labākais. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 Piemēram, hostplex. Man pat 11 vakarā palīdzēja , ir supports, vismaz paskaidro kaut ko ja vajag, pagaidām man viņš der Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rich Bitch Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 nezinu gan vai hostplex ir tas labākais. ir dzirdētas visādas atsauksmes un arī ne pārāk labas. izskatās arī, ka serveris atrodas kaut kur ārzemēs, jo lēni lādējas mans testa konts. labāk samaksāju tās pāris kapeikas (jā, arī jau Latvijā šobrīd hostings ir ļoti lēts) un vismaz zinu, ka būs kaut kāda atbildība un cienījams ātrums Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts