Jump to content
php.lv forumi

buks

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

buks's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Izlasi vēlreiz - Attiecībā pret cenu!!! ps Un nejautā tikai principa pēc, vai lai pameklētu kašķi, raksti, ja tiešām tevi kaut kas interesē! ;) Nepiedrazosim forumu!
  2. Vienu topic ieprieks rakstiju par tophostings.lv Tā pati lapa tiek hostēta uz hostgator! Jautā googles tantei, jo LV jau arī šo to sakarīgu var atrast, beeeet nu tadas fi6kas kā ārzemju firmas, attiecībā pret cenu LV neesmu redzējis! Un domājams tik drīz neredzēsim, jo nav LV tā konkurence tik liela, lai mestu tik loti cenas nost un piedavatu bezmazvai visu par neko! ;) ps es par arzemju hostingu
  3. Da jomajo.. ludzu atvainojiet, vnk gribeju padalities info, rakstiju pirmo savu postu.. Ja Jums liekas ka nekadu noderigu info nesniedzu, vai nepatik tas ko uzrakstiju, vnk izdzesiet to postu.. Vot tev i vārda brīvība.. tikai padalīties ar info gribēju.. žēl ka visa sabiedrība ir tik sačakarēta..
  4. Tieši tā.. Ja arī tas būtu no mana localhost, ko tas maina??? Redz, atkal Latvietis izceļas ar savu 'pī'.. labāk izmanto to ko tev piedāvā, nevis nodirs, kasies un raksti stulbus postus! ;)
  5. Var arī uztvert to tā, var arī izmantot šo informāciju lietderīgi.. ;)
  6. Atradu lapu, kurā detalizēti aprakstīts, kā pieregistrēties hostgator hostingam. Ir arī citu firmu hostinga piedāvājumi. Ja kādam interesē, var pastīties. Pati lapa, kurā viss aprakstīts arī hostējas tajā hostgator.. nekadu bremzešanu nejūtu adrese uz lapu http://www.tophostings.lv
×
×
  • Create New...