Jump to content
php.lv forumi

Rich Bitch

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    142
  • Joined

  • Last visited

About Rich Bitch

  • Birthday 06/06/1982

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Rīga

Rich Bitch's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Problēma tāda, ka visu laiku esmu taisījis tādas nelielas lapas, kur apmeklētāju daudzums dienā ir līdz 5000. Tagad atsūtīta specifikācija kaut kādai Anglijas lapai, kur prasība lapai ir nodrošināt, lai tā normāli darbotos pie apmeklētāju daudzuma, kas dienā var sasniegt 100-200tk. Tā kā pieredze šadā lietā nav, tad ir jautājums - kā taisīt lapu, lai tā spētu izturēt šādu daudzumu apmeklētāju un vai lapas darbība to ietekmē, ja serveris ir ļoti jaudīgs?
  2. Man ir pieņemsim mājas lapai administrācija folderī "administration", vai ir iespējams sataisīt, tā ka rakstot, piemēram, un tikai "adminka" tiek administrācijā? Reāli gribētos, lai fiziski administrācija atrodas folderī http://domens.lv/administration,'>http://domens.lv/administration, bet lietotājs raksta un lieto kā http://domens.lv/adminka, bet ievadod http://domens.lv/administration aiziet uz http://domens.lv. Šo laikam varētu dabūt ar mod_rewrite, bet nemācēšu to izveidot.
  3. man ir viena lapa, kuru gribu nodublēt, uzlikt 1:1 zem cita domēna vārda, bet bildes atstājot uz vecajā vietā (diska vietas žēl). vai ir kāds nesāpīgs veids, kā jaunajā domēnā attēlot bildes no šīs vecās lapas? Negribas visur pārrakstīt bilžu adreses no "/bildes_adrese" uz "http://domena_vards/bildes_adrese"
  4. izskatās, ka kļūda ir izteiksmē, jo vienkāršas izteiksmes izpildās bez problēmām
  5. kāpēc jānorāda mainīgais? izgūtais jau ir arhīvā $matches
  6. izveidoju šādu koda gabalu, bet liekas ka kaut nav riktīgi, jo neko neatgriež masīvā preg_match_all('/var\skods\s=\s"(\d+)";\svar\snumurs\s=\s"(\d+)";/U', $string, $matches);
  7. Bet es pieņemsim to kodu saglabāju kā txt failu, tad jau var ņemt visu "contentu" kā string un ar preg_match analizēt datus. Vai tad nevar uztaisīt preg_match_all expression un dabūt tos datus ārā?
  8. Spams no šamējiem izsaka visu :) Pēc tā vien rodas iespaids par šo kantora profesionalitāti un ne tas labākais. Man dīvaini liekas tas, ka darbojas kopš 2007. gada, bet iepriekš par viņiem nekas nav dzirdēts. Kārtējais kaktinieks?
  9. Būtu nepieciešams izgūt teksta daļas no koda (telefona numurus), kas ar javascript tiek sadalīti. Kods: ... <script type="text/javascript">//<![CDATA[ var kods = "371"; var numurs = "76543210"; document.write(kods + ' ' + numurs) //]]></script> ... Varbūt kāds var palīdzēt ar ieteikumiem, kā šo telefona numuru ar valsts kodu varētu izgūt no koda un salikt kaut vai masīvā, lai tālāk tos apvienotu? Es iedomājos, ka to varētu ar preg_match, bet es nemāku pareizu "expression" uztaisīt.
  10. Kretinē tas, ka man twiterī seko - neseko - seko - neseko... un tā visu laiku. Laikam klientu nav, jo sūdīgs serviss. Ja normāli iet, tad šitik debī*i nerīkojas.
  11. Tas http://spritegen.website-performance.org/ nav īsti labs, jo testējot uzliku 300kb ar bildēm, bet viņš man izveidoja 500kb failu nemec, nesapratu tavu domu.
  12. Ir kāda programma ar kuras palīdzību bez lielām sāpēm bildes (piemēram, visas kas atrodas folderī) ar pāris klikšķiem varu salikt vienā sprite bildē?
×
×
  • Create New...