Jump to content
php.lv forumi

tzm

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

About tzm

  • Birthday 03/04/1990

Contact Methods

  • Website URL
    http://-
  • ICQ
    0
  • Skype
    tzm

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Latvia

tzm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nesaprotu par ko te ir ko vaidēt! .. Loģiski par tādām cenām nedabūsiet super uber augstākās klases hostingu ar 99% uptime un vēl tiešu satalīt linku ar marsu ... Anywey, pats lietoju, un par atbilstošo cenu saņemu manuprāt pat vairāk nekā gaidīju! :)
  2. Tīri valoda kā tāda jav izsaka visu par šo ... kas nu tas ir!
  3. ēm, zini varbūt http://oo.lv ? DOOH! ak šausmas xD
  4. Patreiz lietoju Terehost un +/- esmu apmierināts, tākā varu ieteikt to. Cenas arī ļoti draudzīgas.
  5. Nu manā gadījumā vainīgs bija skype, domāju ka tā arī varētu būt tev. Izslēdz skype, palaid Apache, un vari slēgt atpakaļ skyperi. Respektīvi ja skype jav darbojas nevar palaist apachi ar to xampp.
  6. same here. Pirmais iespaids diezgan labs priekš tādas cenas ^^
  7. Hm, paldies par apskaidrošnu.
  8. Nevaru nepiekrist, ka dizains varbūt nav tas ''proffesionālākais'', bet nu nedomāju ka tas ir tik ļoti svarīgi. anyway, varbūt kādam ir kāda laba/slikta atsauksme par šo hostinga sniedzēju ? p.s. Hmmm, http://terehosting.lv/ ? :P abi saiti saistīti caur http://tere.lv/site , bet būtība vismaz cenu ziņā krasi atšķirīgi ... mazliet ''confusing''...
  9. izskatās jav ienteresanti. ^^
  10. searching... learning...

  11. labi, kapēc tu man tieši to prasi ? :P vaina taču nav skriptā jo uz lokālā jav skripts darbojas, vienk. uz cita hosta gribu viņu piekonketēt MSSQL 2000 serverim lai tas kā datubzes lieto no turienes ... Tapēc vajag pašu serveri nokonfigurēt. Tāda jav ma tā problēma.
  12. nu es itkā jav teicu MSSQL 2000 :P .... nu konektēšana no faila kurā ir paroles hosts utt. , pats fails izskatās šādi: <? error_reporting(E_ALL ^E_NOTICE ^E_WARNING); $web['connection'] = 'mssql'; $web['localhost'] = 'localhost'; $web['dbhost'] = '127.0.0.1'; $web['database'] = 'Datubaze1'; $web['dbuser'] = 'user'; $web['dbpassword'] = 'parole'; require("includes/web.php"); ?> ja tas ko izsaka.... p.s. tas protams ir fails kāds tas ir man tepat uz localhosta lai tas konektētos tepat lokālajam serverim.... bet kad uzlik uz hosta visu skriptu $web['dbhost'] norādīju kā savu IP.
  13. nu vienk. lapa kurai dati utt. tiek ņemti no datubāzes ... lapa nefunkcionē ja nav savieojuma ... Tā īsti nezinu kā paskaidrot.
×
×
  • Create New...