Jump to content
php.lv forumi

Recommended Posts

Posted

varbut kads nevar ielikt sms shopu kads bija s1.oo.lv agrak, kas gaja uz fortumo. savadak besij kaut kads bots shaja gadijuma martins256 uztaisijis sms shopu prieks tiem kuri neko nemak un vel nepabeidz lidz galam bomzis. :D

Posted

Man laikam humora izjūta nestrādā šovakar, bet ja cilvēks, kas kaut ko ir uztaisījis tiek nosaukts par bomzi, tad nosaucēju man gribētos nosaukt par bezkaunīgo gnīdu. Taču es to nedarīšu, jo apsaukāties nav labi.

Posted

tu neiedomājies ka pats esi bomzis ? tev būtu jaciena ka kāds kautka dara un tērē laiku.

Ja tu būtu viņam atmaksājis viņa nevērtīgi patērēto laiku atbildot tev uz uzdotajiem jautājumiem, tad viņš tev palīdzētu

aizmirsti pa SMS shopu tur 100 punkti būs tie saucamie gatavie scripti kas atrodami google vai te http://paste.php.lv/, ja tu nevari pabeigt tad no viņa nav vērts, jo kā teicu nav vajadzīga kautkāda pretīga kodu glabātuve kur jamaksā.

Tu vismaz varēji aprakstīt savu problēmu nevis dirst ka kāds ir tāds un kāds ir tāds

Posted

Khmm...

nav vajadzīga kautkāda pretīga kodu glabātuve kur jamaksā.
jāmaksā paste.php.lv nav it kā....un tas arī būtu patiešām kas debīls, ja par maksu.
  • 2 months later...
Posted (edited)

haaa, tas ir viens cits sms shops ko par brīvu var dabūt vienīgais dizains atšķiras.

Vispār tev kauna nav kopēt ihack dizainu?

Edited by PHsG
Posted

Paklau puis, lai cik lielam s***** bija jābūt lai cilvēku tiešām, kas IR kaut ko izveidojis, nosuc par "bomzi", tā loģiski padomājot, kas tad esi tu? Ģenētikas kļūda? Labāk nokaunies, jo par šādiem vārdien neviens tev neko nepalīdzēs tā patās! EJ mācies pats, un uztaisi sev pats, vai arī atver maku un runājam tālāk!

Aleksejs - piekrītu tev šajā ziņā uz visiem 100%

Posted

Vispār, cilvēks ko tu nosauici par "bomzi" pierakstīja failā "lasi mani.php".

6. ah gandrīz aizmirsu failā `parbaudes_funkcija.php` vajag pārveidot to funkcija tā, lai viss sanāk ;)