Odyssey Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 varbut kads nevar ielikt sms shopu kads bija s1.oo.lv agrak, kas gaja uz fortumo. savadak besij kaut kads bots shaja gadijuma martins256 uztaisijis sms shopu prieks tiem kuri neko nemak un vel nepabeidz lidz galam bomzis. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Man laikam humora izjūta nestrādā šovakar, bet ja cilvēks, kas kaut ko ir uztaisījis tiek nosaukts par bomzi, tad nosaucēju man gribētos nosaukt par bezkaunīgo gnīdu. Taču es to nedarīšu, jo apsaukāties nav labi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Vai nebūtu laiks aizliegt tēmu par CS vai uztaisīt jaunu sadaļu kas saistīta ar cs Rrrrrr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odyssey Posted March 27, 2009 Author Report Share Posted March 27, 2009 pri chom te CS? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goma smile Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 tu neiedomājies ka pats esi bomzis ? tev būtu jaciena ka kāds kautka dara un tērē laiku. Ja tu būtu viņam atmaksājis viņa nevērtīgi patērēto laiku atbildot tev uz uzdotajiem jautājumiem, tad viņš tev palīdzētu aizmirsti pa SMS shopu tur 100 punkti būs tie saucamie gatavie scripti kas atrodami google vai te http://paste.php.lv/, ja tu nevari pabeigt tad no viņa nav vērts, jo kā teicu nav vajadzīga kautkāda pretīga kodu glabātuve kur jamaksā. Tu vismaz varēji aprakstīt savu problēmu nevis dirst ka kāds ir tāds un kāds ir tāds Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Khmm... nav vajadzīga kautkāda pretīga kodu glabātuve kur jamaksā. jāmaksā paste.php.lv nav it kā....un tas arī būtu patiešām kas debīls, ja par maksu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
So sick! Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Vispār s1.oo.lv bija mans, tāpēc to skriptu es varu pārdot: http://d-night.lv/shop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PHsG Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 (edited) haaa, tas ir viens cits sms shops ko par brīvu var dabūt vienīgais dizains atšķiras. Vispār tev kauna nav kopēt ihack dizainu? Edited July 2, 2009 by PHsG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Jūs visi viens no otra kopējat ,un ja zini kur dabūt ieliec linku lai citi šeit nespamotu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Paklau puis, lai cik lielam s***** bija jābūt lai cilvēku tiešām, kas IR kaut ko izveidojis, nosuc par "bomzi", tā loģiski padomājot, kas tad esi tu? Ģenētikas kļūda? Labāk nokaunies, jo par šādiem vārdien neviens tev neko nepalīdzēs tā patās! EJ mācies pats, un uztaisi sev pats, vai arī atver maku un runājam tālāk! Aleksejs - piekrītu tev šajā ziņā uz visiem 100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p4F Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Vispār, cilvēks ko tu nosauici par "bomzi" pierakstīja failā "lasi mani.php". 6. ah gandrīz aizmirsu failā `parbaudes_funkcija.php` vajag pārveidot to funkcija tā, lai viss sanāk ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toms42 Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 esmu piemirsis kas ta par adresi bet bija tad adrese kura augsuplade failus on var pardodt tur un sanemt 95 % no summas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts