Endijs Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Jautājums - kāpēc stipri liela daļa no Jums uzskata, ka visi citi ir muļķi, bet tikai Jūs esat gudri un pareizi domājoši? Es ik pa laikam palasu diskusijas un visai bieži ir redzams viedoklis "tas gatavais nekam neder - es uztaisīšu labāk", "to jau kaut kādi plānprātiņi un deguna urbinātāji rakstījuši - es varu labāk", "visi muļķi - es gudrs". Ar pirkstu nerādīšu uz konkrētiem citātiem. Bet jautājums - kāpēc tāds uzskats? Jaunības maksimālisms? Vai varbūt tiešām visi ir muļķi? Un vēl - kāpēc lielākā daļa apgalvojumu diskusijās ir jāizsaka no vienas pozīcijas. "Darot to un šito - tu būsi tāds un šitāds". Kāpēc tāda pārliecība un neelastība? Pašiem domas nekad nemainās, ka var apgalvot kaut ko ar tādu 100% pārliecību? Ja tēma nedaudz ārpus offtopic un vairāk velk uz drazu - atvainojos. Vienkārši nedaudz ved ārā viens otrs kadrs. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Man arī nepatīk mūsu izcilais trio: bubu, Roze un JAVA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Man brīžiem situācija atgādina šo: http://www.youtube.com/watch?v=vnJnA_mt_UA Nav tikai mums tā tiesneša (un zināmā mērā - labi, ka nav), kas varētu nolikt pie vietas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Tu esi muļķis jo uztraucies par citiem muļķiem :) Tev ķertu sirdstrieka buut.lv forume tādā gadījumā :D p.s. Es tāpat šini forume esmu gudrākais un smukākais un labākais etc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evi Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 ..jo cilveeki ir stulbi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martins256 Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Man nepatīk codez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 (edited) Tapec ka Latvijas Republikas satversmee ir 100 pants ;) -- A par gataviem produktiem ir taa.. Lielakaa dalja no tiem ir vinkarshi 'Parsatinati' ar visaadam iespeejam , un kad vajag kautko specefiskaaku tad nekaa :( + ja vajag vienkarshu lapinju ar paris sadaljam tad kaada X pec jaizmanto gatavs risinajums kas pats par sevi aiznjem paris Mb.. ja risianjums PHP aiznjem 5-20 rindinjas... Te taads viedoklis iskaneeja Njemam Drupal (vai ko liidzigu) Njemam Templatu un NEDALAJS laikaa uztaisam vienkarshu lapeli ... Katgan tam pietiktos ar 10-20 koda rindinjam ... --- Cita lieta ir kad jarisina kaads konkrets uzdevums , kur Citi jau paspejushi atrisinat --> labs piemers ir MySql vadiiba ( PhpMyAdmin ), kautgan dazos gadijumos arii tas ir Nerocionals risinajums (kaa nekaa pari par 5 Mb), un ja vajadziiba uzlikt gatavu DB (pienjemot ka SQL konsule nav pieejama) & paskatiit (izvadiit kaadu tabulu), tad dazreiz liederiigak ir pasam uzrakstiit vienkarshu skriptinju, nekaa Koet visu to blakji uz servera, peec tam nest nost utt... Taa kaa Optimali vajag izverteet kados gadijumos pasam ir izdeviigak rakstiit un kados izmantot gatavu risinajumu .. --- Edit: martins256 --> ieliec vinju IgnorListaa Es jau to Sen izdariju ... Un miers... Edited November 27, 2008 by Grey_Wolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Esmu novērojis, ka nepatīku tiem, kuri nevar atrisināt nevienu no 5 zvaigžņu uzdevumiem šeit: http://www.lio.lv/olimps/uzdevumi.php Bet tas ir loģiski, jo man viņi arī nepatīk - vienkārši nepatīk dumji cilvēki ar zemu IQ. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 codez, augstprātīgi/iedomīgi cilvēki nevienam nepatīk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 augstprātīgi - tas domāts ar augstāku intelektu? iedomīgi - tie ir tie, kam ienāk prātā visādas labas domas? :) Bet nepatika pret augstprātīgiem cilvēkiem ir tas pats, kas nepatika pret zemprātīgiem cilvēkiem. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Val Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Nav pat ko d... pasūtīt :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yuppio Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Jā, es arī codez esmu iemetis ignore listē, pārējie īpaši netraucē, ja arī runā sviestu, tad vismaz kkāds pamatojums tam arī parādās :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Esmu novērojis, ka nepatīku tiem, kuri nevar atrisināt nevienu no 5 zvaigžņu uzdevumiem šeit:http://www.lio.lv/olimps/uzdevumi.php Bet tas ir loģiski, jo man viņi arī nepatīk - vienkārši nepatīk dumji cilvēki ar zemu IQ. :D Tu man patīc ,es labprāt katru vakaru tevi ņemtu priekšā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Un to saka cilvēks, kura dzīves mērķis ir par avataru uzlikt pingvīnu??? LOL!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Un to saka cilvēks, kura dzīves mērķis ir par avataru uzlikt pingvīnu??? LOL!!! Vismaz es nēsmu kretīns... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts