PheliX Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 un kas tad uz php ir savādāks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpr Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 (edited) es to uz C++ jau uztaisiju arī ar ļoti lielu darbu, bet tā bija skice un ar loti daudz futures.. bet uz PHP :/ gruti ja tu uztaisīji uz C, tad manuprāt jautājumus būtu jāuzdod mums tev nevis otrādi :D kaut kāds fantazētājs kārtējais. Edited July 17, 2008 by rpr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted July 17, 2008 Author Report Share Posted July 17, 2008 Nē tu uploado skinu cetrkantiga bilde, un to bildi ir japarvers auto modeli.. un tad cilveks apstas vot sitas modelis smuks un nokaca cetrkantigo bildi un iemet sava skins mape Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted July 17, 2008 Author Report Share Posted July 17, 2008 uz c ir vienkarsak tur ieks Borland tev funkcijas nak lidzi lai manipuletu ar bildem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 palaid to c++ progu no php ar parametriem lai c++ proga uztaisa rezultaatu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Tu vari c++ uztaisīt savu funkciju un izmantot to caur PHP: http://blog.slickedit.com/?p=128 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PheliX Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Man jau liekas, ka vienkāršāk ir samest tos skinus tajā Live for speed un tur arī apskatīties kuri patīk un kuri nē, bet nu sporta pēc jau var visādus brīnumus taisīt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=116224 http://pear.php.net/package/Image_3D/redirected nu uz veselību - pēti un mēģini :D Bet nu man toč liekās, ka saprātīgāk būtu kaut vai izsaukt to gatavo C++ programmu tai kā parametru padodot skinu un modeli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted July 17, 2008 Author Report Share Posted July 17, 2008 es tomēr gribu attīstit savas php :D .. tapēc taisīšu php Link to comment Share on other sites More sharing options...
PheliX Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Kādas 300 reizes ātrāk arī drošvien :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Mikij, kur spēri to C++ kodu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janhouse Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Pamegini uz sava servera uzbliezt kautkadu render progu (kjipa batch render caur kautkadu... es nez... mental ray ir uz linux? Nav svarigi kuru.) Nu un tad uzcep to masinu kautkada 3ds max, exportee uz kautkadu .3ds (vai kadu citu formatu kuru saprot tas konkretais render softs) uuun tad pavisam vienkarsi. Ar php izlabo exportetaja failaa teksturas atrasanas vietu, saglaba failu, izlaid caur batch renderi un saglabaa bildi kautkur... sazin kur. Kautkā tā (laikam) bija uzcepta Travian karte. Diez vai sis ar gd2 kko tur zimeja. vnk uzgenereja 3d failu un izlaida caur render softu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Nuvispār jau Flashā arī var diezgan labu 3D grafiku realizēt, nebūs pat jāslogo serveris aprēķiniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 man ir C++ veida izveidots.. bet nu weba C++ nevaru likt Arī php "webā" nevar likt. php var likt uz servera, kurš atbild uz web pieprasījumiem. Tāpat arī C++ (vai pascal, vai kautvai assembleri) var likt servera pusē, kurš atbildēs uz web pieprasījumiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts