Blackout Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 (edited) Sakiet lūdzu, kā labāk darīt? Vai pirms katra mysql_querija pievienojas pie db un pēc querija atvienojas? Vai izdarīt, tā, ka uzreiz atverot index failu pievienojas pie datubāzes? Edited June 19, 2008 by Blackout Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Nevajag katreiz vienoties/atvienoties, ja vien nav kautkas ūber-speciāls ar to visu jādara. Skripta darbības laikā vienreiz pievienojies un vienreiz atvienojies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackout Posted June 19, 2008 Author Report Share Posted June 19, 2008 (edited) nu es nedomāju tieši par vienu queriju.. Pieņemsim, man ir ziņu scripts ar commentiem.. pievienoties pirms scripta un atvienoties pēc scripta? Vai arī vnk. visam index failam uzmest..? Edited June 19, 2008 by Blackout Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Nezinu, kas tev ir tas par tādu index failu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackout Posted June 19, 2008 Author Report Share Posted June 19, 2008 Tu mani nesaprati.. Pieņemsim.. ir dota lapa, nosauksim par index.php Lapā index.php ir iekšā visādi scripti, pieņemsim, balsošanas scripts, jaunumu scripts, online esošo lietotāju scripts.. Tad jautājums ir tāds, labāk ir pirms un pēc katra scripta aizvērt datu bāzi, vai vienkārši lai atveras datubāze index.php faila sākumā un tā lai paliek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Kāpēc index.php fails tiek saukts par "lapu", bet visādi tur balsošanas, jaunumi tiek saukti par "skriptiem"? Un kas pie joda ir tavuprāt "skirpts", ja jau tas var atrasties iekšā index.php "lapā"? php nav nekāda šķirba kā tu savus failus sauc vai lieto. Sākumā pašā piekonektējies, beigās atkonektējies no db. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackout Posted June 19, 2008 Author Report Share Posted June 19, 2008 Es tev neprasu, kā man saukt failus, bet gan, kā lai labāk aizver, atver datubāzi. Da kāda vispār nozīme kā es ko saucu, nēsi, jau tik stūlbs lai nesaprastu. Un jā, es zinu kas ir scripts.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 (edited) Jā, ver konekciju vienreiz vaļā, jo konekcijas izveidošana ir nedzaudz laikietilpīgs darbiņš, tāpēc vienreiz atver un, ja nav nekas baigi ūber svarīgs, ciet vari nevērt, pati aizvērsies. P.S. Bet vispār bubu jau uzreiz tā arī atbildēja. Edited June 19, 2008 by codez Link to comment Share on other sites More sharing options...
capsx Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Kāpēc index.php fails tiek saukts par "lapu", bet visādi tur balsošanas, jaunumi tiek saukti par "skriptiem"? Un kas pie joda ir tavuprāt "skirpts", ja jau tas var atrasties iekšā index.php "lapā"?php nav nekāda šķirba kā tu savus failus sauc vai lieto. Sākumā pašā piekonektējies, beigās atkonektējies no db. bubu - nu beidz izvirst ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Nu vispār jau bubū taisnība, skripts neatrodas lapā, viņš to ģenerē, ja nu vienīgi tas nav javascripts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts